Hae
Ninnin energianurkkaus

Toukokuun toinen viikko

Viikko 19:

Pyöräily 6h 32min
Uinti 3h 20min
Juoksu 2h 37min
Voima 1h 25min
Lihashuolto 2h
—————
Yhteensä 13h 55min (+ lihashuolto 2h)

Ehdottomasti viikon paras ja kovin treeni triathlonkoulun tupladuathlon. Pyöräkierrokset mentiin tempona, ensimmäistä lukuunottamatta. Ja juoksu tapahtui mäkisellä purtsilla. Valmiiksi oli jo väsyneet jalat, joten töitä sai oikeasti tehdä.

Yksi mainitsemisen arvoinen treeni oli pitkä pyörä. Viimeiset reilu 20 kilsaa satoi vettä ja sitä tuli kunnolla. Olin aivan jäässä kotiin päästessä. Varpaat olivat lähes tunnottomat, polvet ja reidet olivat jäässä sekä käsivarret ja sormet. Eipä tullu lähdettyä lenkin päälle tekemään pientä palauttavaa hölkkää, vaan tulikuumaan suihkuun ja paljon vaatetta päälle. Meillä kun on perheestä mua lukuunottamatta kaikki flunssassa, joten en aatellu sitä itelleni vielä tuotakaan kautta ottaa..

Alkuun pyöräily lisätankojen kanssa oli puuduttavaa. Vain parisataa metriä kerrallaan, ja sitten oli noustava ylös. Nyt menee jo kilsa kerrallaan. 😉 Mutta oikeasti vasta monen lenkin jälkeen huomasin, että kuinka niiden päällä pitää oikeasti kunnolla maata. Oon maannut toki ennemminkin, mutta jotenkin paino on jakautunut niin, että käsivarret ovat puutuneet. Nyt se puutuminen on loppunut. Kun vaan uskaltaisi enemmäkin ajaa lisätangoilta.

Uinnissa on tullut takapakkia. Yritin muuttaa tekniikkaani niin, että käsi palautuu korkeammalta. Nyt tilanne on sitten se, että liukuva käsi tippuu edessä ja ikään kuin sukellan käden vaihdossa. Aaargh. Ei auta kuin treenata lisää.

Ens lauantaina pitäisi mennä juoksemaan Poriin puolimaraton. Saas nähdä.. Tällä hetkellä olen kipeän lapsen kanssa kotona. Lisäksi koko muukin perhe on flunssassa, mutta eivät siinä tilassa, että kotona pitäisi levätä. Itsellä ei räkä vuoda, vielä. Mutta yskin, toki yksiminen ei satu ja irtoaa hyvin. Toivon kovasti, että flunssa ei tule päälle ja toivon myös, että polvi kestää juoksun, jos starttamaan pääsen. Ja tietenkin sitä, että viikonlopun kovista treeneistä jalat palautuu ja juoksu oikeasti kulkisi.

Polven tilanne on siis se, että edelleen oikean polven sisäreunassa on kipupistos, joka tuntuu juostessa. Pyöräilyssä se ei tunnu, juoksussa ainoastaan. Kipupaikka ei ole niin paha, että en pystyisi juoksemaan, mutta kyllähän se vähän mietityttää. Kovasti oon venytelly ja tänään varasin jalka-analyysiin ajan, mutta se on vasta kesäkuun alussa. Suurimmaksi osaksi jalkaan kohdistuneet ongelmat ovat olleet oikeassa jalassa.

Ensin juhlittiin Äitienpäivää..

… sitten lähdettiin lenkille.
Aamulla toki ensin pakollinen äitienpäiväkävely.

5 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Hyvältä näyttää ja kuullostaa nuo sinun reenit 🙂

  Toivottavasti et tule nyt sairaaksi että pääset juoksemaan! Mie meinasin johonkin aikaan kans et oisin tullut porin puolimaralle kun isukkipapparainen asuu siinä ihan porin kupeessa 🙂 Mutta tää välimatka ei nyt oikein houkutellut lähtemään..

  Nuo siun karvaturrit on ihan mahtavia!:))

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Onpas sulla hienot hiukset, onko ne uudet? =D

  Joo takapakkia uinnissa on tullut täälläkin, tuntuu ihan hirveen erikoiselta huitoo kädellä niin, että se palautuisi ylempää kun mun mielestä jossain vaiheessa nimenomaan palauteltiin sitä sormet lähellä vedenpintaa. Huoh. Mutta kai toi takapakki kuuluu asiaan ja helpotusta on jossain vaiheessa luvassa.

 3. Ninni kirjoitti:

  Hanne, vielä ehtii Poriin. 😉

  Jaanaba, me ei olla nähty pitkään aikaan, eikä ne oo koskaan treeneissä laitettuna! 😉 Samanlainen leikkaus on ollu ny pari kuukautta..

  Toivottavasti se uinti lähtis molemmilla kulkemaan..

 4. niobe kirjoitti:

  Hienot treenit, vähän eri luokkaa ku täällä 😀 Ja ihanan pirteä sä olet aina joka kuvassa <3

 5. Ninni kirjoitti:

  Kiitos Niobe! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.