Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 21

Pyöräily 6h 5min
Uinti 2h
Voima 45min
Juoksu 44min
—————–
Yhteensä 9h 34min

Ei menny viime viikko putkeen treenien osalta. Vaikka tunteja on ihan hieno kasa, niin silti tuntuu, etten oo tehny oikein mitään. Oon ollu tosi väsyny, en tiedä mistä syystä. Viikon aikana en tehny ohjelmassa olevia vk-treeniä, ainoastaan peruskestävyystreenejä. Lukuunottamatta tonnin uintia.

Väsymykseen voi olla monta syytä.. Palautuminen puolikkaalta, iltamyöhään venyneet treenit ja sitten ei enää jaksa lähteä, tai ylityöt aamusta. Yöunet ovat järjestäen olleet seitsemään, korkeintaan kahdeksaa tuntia. Ei edes viikonloppuna pidempiä, vaikka normaalisti silloin korjaan asian.

Jätin jopa triathlonkoulun treenit sunnuntaina väliin. Ensinnäkin heräsin kerrankin myöhään, vasta vartti sen jälkeen, kun olisi pitäny olla jo menossa. Ja toisaalta, tulipa tehtyä pk-treeni vk-treenin tilalta.

Eilen sitten meninkin nukkumaan jo puoli yhdeksältä ja nukuin yli yhdeksän tuntia, täytyy nyt yrittää nukkua normaalia pitempiä unia. Hemoglobiinikin pitäis käydä mittauttamassa.

Viikon treeneistä muuten ei oo oikein mitään kerrottavaa. Tonnin uinti jäi harmittamaan, muuten sellaista tasapaksua treenaamista.

En oo 1,5 kuukauteen uinu mitään nopeita vetoja tuon olkapään paikoiltaan menemisen jälkeen. Eilen tein lyhyitä 25m vetoja pitkästä aikaa. Uinnissa käteen ei sattunut, mutta muuten olkavarteen onkin sitten sätiny, jos olen kääntäny kättä sisäkiertoon tai esim. tänään pientä pätkää juostessa. Tosi outoa, en tajua.

Tänään tuli taas yksi vuosi ikää lisää. Näin yli kolmikymppisenä tuo aika vois vaikka stopata.. 😉

Ens viikolla onkin vähän miettimistä treenien suhteen, kun mies on poissa tiistaista sunnuntaihin. Missäköhän välissä pyöräilen tai uin… Sisko onneksi lupas ottaa poikaa joku ilta leikkimään serkkupoikien kanssa, että pääsen pyöräilemään! Täytyy siis olla tosi järjestelmällinen ens viikon suhteen. Meidän tytötkin on to-su poissa, eli ollaan pojan kanssa loppuviikko ihan kahdestaan.

Minä juoksen, poika pyöräilee.

6 kommenttia

 1. Mirjam kirjoitti:

  Onnea synttärisankarille! 🙂

 2. Ninni kirjoitti:

  Kiitos Mirjam! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Oikein hyvää syntymäpäivää!

 4. Mog kirjoitti:

  Onneks olkoon ja tsemppii kesän tapahtumiin.

 5. Ninni kirjoitti:

  Kiitoksia Anonyymille ja Mogille! 🙂

 6. niobe kirjoitti:

  Kun vois kunnolla itsekin juosta ni just tolleen pojan kanssa tahtoisin mennä 🙂

  Toivottavasti olet saanut väsymykset lepäilytä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.