Hae
Ninnin energianurkkaus

Haastettu

Mut haastettiin kahdesti. Tässä Jaanaban kysymykset, ja niihin vastaukset. Toinen haastaja oli Devis, jonka kysymykset olivat sen verran haastavia, että niitä pitää miettiä enemmän. 😉

1. Kauanko olet harrastanut liikuntaa?

No lähes aina on tullut tehtyä jotain. Oon pelannu naapurin poikien kanssa tien päässä pesäpalloa ja käyny kylän luistelu- ja hiihtokisoissa jo ennen koulun alkua. 9-vuotiaana alkoi ensimmäinen harrastus: suunnistus. Se jatkuikin seuraavat 9 vuotta. Lisäksi lajeina on ollut pesäpallo, koripallo ja lentopallo. Viimeksi mainittu pisimpään kuvioissa mukana.

Suunnistus, Nuorten Jukola 1996.
Lentopallon Power Cup 1998

Parikymppisenä ohjelmassa oli lentopallo, kävelylenkit ja spinning. Esikoisten syntymän jälkeen kävelylenkkejä lukuunottamatta oli muutaman vuoden aika hiljaista. Sitten taas spinningiä, kuntonyrkkeilyä, kävelylenkkejä, lentopalloa ja pikku hiljaa tuli juoksukin kuvioon mukaan.

2. Mitä ajattelet liikkumattomista ihmisistä?

Jokainen saa liikkua tai olla liikkumatta, en ajattele heistä mitään kummempaa. 🙂 Tietysti liikunta olisi jokaiselle hyväksi. Mutta en tiedä onko tällainen älytön määrä hyväksi kenellekään.. 😀

3. Oletko eläinten ystävä, onko lemmikkieläimiä?

Kyllä! Meidän perheessä on kaksi leonberginkoiraa, Milli ja Nano, sekä yksi kääpiöluppakorvakani Pampula. Pampulan sisko Rusetti kuoli keväällä. Koirat ovat isoja, säkä näillä nartuilla on suunnilleen 72cm ja 74cm, ja painoa 45kg ja 48kg.

Leonberginkoira Milli, 2v 7kk.
Leonberginkoira Nano, 1v 4kk.
Kääpiöluppakorva Pampula

4. Jos saisit valita vain yhden lajin mitä harrastaa mikä se olisi?

Luultavasti se olisi juoksu. Siitä syystä, että se on helpointa toteuttaa. Vain ovi auki ja menoksi.

5. Oletko Facebookissa, miksi?

Jep. Eikö jokainen, jota kiinnostaa muiden asiat ja omasta elämästä kertominen, ole facebookissa? ;D No mutta oikeasti on tosi kiva nähdä mitä kuuluu monille vanhemmillekin tutuille, joiden kanssa ei juuri nyt ole paljon tekemisissä.

6. Oletko liikunnallisesta perheestä lähtöisin?

Liikuntaa meidän perheessä on aina harrastettu. Kaikki mun siskot ovat harrastaneet jotain lajia, ja vanhemmat ovat kuljettaneet. Äitin ja isän liikuntaan ovat kuuluneet, kuten edelleenkin kuuluu, kävely- ja hiihtolenkit mahdollisuuksien mukaan. Eli liikuttu on, mutta ei mitenkään intohimoisesti kilpailtu tms.

7. Unelmiesi matkakohde?

Mä oon huono matkustelemaan. Laitan rahan mieluummin johonkin muuhun. Meidän koko perhe on kerran käynyt Teneriffalla (v. 2008), ja siihenkin meni matkoihin ja hotelliin 3500 euroa + ruuat ym päälle. Se on mun mielestä tosi paljon rahaa. Sen lisäksi olen käynyt Ruotsissa, Virossa, Tanskassa ja Lanzarotella, sekä kaupunkilomalla Prahassa ja Berliinissä.

On monta paikkaa missä olisi kiva päästä käymään, mutta jos ei onnistu, niin sitten ei onnistu. Mitään yksittäistä paikkaa, johon haluaisin matkustaa, en osaa nimetä.

8. Kuinka paljon nukut?

Arkisin yritän saada kasaan edes 7 tuntia, joka on mulle liian vähän. Jos saisin nukkua joka päivä 9 tuntia, niin sitten olisin pirteä. Yritän aina viikonloppuisin univelkoja vähennellä niillä 9-10 tunnin unilla.

9. Lempiruokasi?

Ihan perus makaroonilaatikko vaan. Mä oon niin huono kokki, että lempiruokakin pitää olla sellainen, joka iteltäkin onnistuu. ;D Meidän perheen kokki on mieheni. 🙂 Ammatikseen hän sitä toki ei tee.

10. Aiotko liikkua niin kauan kuin mahdollista?

Kyllä!

11. Kuinka vanha olet?

32 vuotta.

Yksi kommentti

  1. Devis kirjoitti:

    Ei ne nyt niiiiiin vaikeita ole!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.