Hae
Ninnin energianurkkaus

Ajoasentoa paremmaksi

Muutaman kerran oon päässyt oman satulan kanssa Orbeaa kokeilemaan eli tuon Adamon kanssa, joka mulla on ollut maantiefillarissa kiinni. Vaihdoin sen siihen, kun Orbean alkuperäinen satula on kamala. Adamosta sopisi kyllä paremmin musta väri tähän pyörään, mutta tällä hetkellä en oo toista Adamoa ostamassa. Valkoinen on siis kelvattava. 😉

Ajoasennossa on kyllä hakemista, nimittäin tällä hetkellä olkavarret kipeytyy. Vähän jo siirsin ohjaustangon keskimmäisiä tankoja ulospäin, sentin molempia. Nyt asento ei ole niin kapea, eikä tullu ihan niin kipeiksi, mutta jotenkin en saa nyt sellaisiksi mukavaksi käsiä. Tai sitten se vaan on tottumisesta kiinni. Tuo tanko on nimittäin sen verran erilainen verrattuna maantiefillarin lisätankoon.

Tässä muutama kuva (videon pätkästä napsittua) asennosta ennen eilistä pyörälenkkiä. Kaikki mielipiteet ovat erittäinen tervetulleita!! 🙂 Ohjaustanko on nyt niin ylhäällä kuin sen saa, kolme spaceria stemmin alapuolella.

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Satula on liian korkealla ja silti ajoasento näyttää ahtaalta. Lyhyemmät kammet voisivat olla paikallaan.

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos kommentista! 🙂 Mistä tuo ahtaus johtuu? Mikä tekee ajoasennon ahtaaksi? Vaakaputken pituuden pitäisi olla oikea. Laskurit antavat mun mittojen mukaan aika-ajopyörän vaakaputken pituuden kahden sentin tarkkuudella, ja tuo menee siihen.

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Varmaan aikamoinen säätely ajoasennon kanssa. Mää en tiedä muuta kuin eräs myyjä sanoi, että hienohan sillä ei ole ajaa, ettei sillä mitään mukavuuslenkkejä tehdä. =D

  Toivottavasti saat sen kuntoon.

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, on kyllä! Ois se ny kiva, että suht mukavan asennon sais. 😀 Ja sellaisen, että saa pyörästä ees jotain tehoja irti..
   Tuutko keskiviikkona yhteistreeniin?

 3. Eva kirjoitti:

  hei

  mistä löydetään aika-ajopyörä koko laskuri?
  mistä sinä ostit lisätangon maantiepyörälle, mikä merkki ja malli ja miksi juuri sen mallin?

 4. Eva kirjoitti:

  kiva, nyt saan alkaa mitata mun pyörä 🙂

  mikä profil malli ne on? T1 tai T2 ?
  Voisin ostaa ne, mikä hinta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.