Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 32

Nyt on kyllä löysäiltyä treenaamisessa niin paljon, että jos nyt ei oo Joroisista palautunu, niin sitten kunto on täysin surkea. Seuraava kisa on tulevana sunnuntaina Pajulahdessa. Siellä on perusmatka, jonka uinti on 1500m, pyörä 38km ja juoksu 10,5km. Tämä on mun mielestä oikea merkintätapa, ilmoitetaan juuri oikeat mitat. 😉

Ylistarolaasen kans lähdetään taas yhes reissuun. Mä katon klo 7 alkavan 3,8km uinnin ja pyörävaihdon. Sitten kisaan klo 9 lähtien ite, ja taas jatkan Jaanan kannustamista ja huoltamista pyöräilyn ja juoksun ajan. Pyöräilykilometriä Jaanalle kertyy 180 kipaletta, ja juoksua maratonin verran päälle. Itellä kisafiilis on kyllä jossakin tosi kaukana, mutta haittaneeko tuo? 😉

Omat treenit viikolta 32:
Pyöräily 3h 35min
Uinti 2h
Voima 1h 20min
Lihashuolto 1h 20min
——————–
Yhteensä 6h 55min (+hieronta 1h 20min)

5 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  Tsemppiä kisaan ja toivottavasti nähdään Pajulahdessa! Itse tulen kannustamaan treenikaveriani, joka tekee juuri tuon täyden matkan kisan. En kyllä ole paikalla vielä klo 7 ;).

  Kyllä se kisafiilis sieltä tulee kisapäivän lähestyessä, viimeistään startissa 😉

 2. Hanne kirjoitti:

  Mie yritän kans nyt saada kisafiilistä aikaan kun lauantaina se oli kadoksissa, missä lie ois ollu-jääny joroisiin ikuisiksi ajoiksi 😀 No toivottavasti ei kuitenkaan..

  Miun seurakaveri Noora on kans hurja lähdössä ekaa kertaa täysmatkalle, pitää yrittää keretä tulla lähtöön kannustamaan! Hurrrjat teräsnaiset :))

  • Ninni kirjoitti:

   Oisko se sinne Joroisiin jääny? 😀
   Jäätkö sä oman kisan jälkeen kannustus/huoltojoukkoihin?

  • Hanne kirjoitti:

   En varmaan kovin pitkäksi aikaa pysty jäämään kun on pitkä kotimatka edessä, ajattelin että viimestään 2 maissa pitäs päästä lähtemään. Ois ollu kyllä kiva jäädä kattomaan vaikka ihan loppuun asti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.