Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 34 ja 35

Alla viime ja edellisen viikon treenitunnit. Tällaisella mukavalla ja helpolla määrällä mennään toistaiseksi.

Viikolla 34 oli Aquaplussan yhteistreeni Voimarinteellä, ja olikin oikein mukava. En oo koskaan ajanu niin hienoissa maisemissa pyörällä. Nautin niistä kyllä tosi paljon. Mutkaa vasemmalle ja oikealle, mäkeä ylös ja alas, ja vielä maisematkin oli upeat! 🙂 Siellä tuli tehtyä hyvä yhdistelmätreeni. Viikonloppuna oli sitten se Pajulahden perusmatka.

Viikolla 35 ei oikeastaan mitään kummempaa mainintaa treeneistä. Evan kanssa tehtiin yksi yhteinen parin tunnin pyörälenkki. Oli kiva taas pitkästä aikaa saada seuraa! 🙂 Ja tosiaan pitkästä aikaa tuli juostua pitempi lenkki.

Mä oon nyt valmentajan kanssa sopinu, että juoksen 30.9. Ilmajoki-hölkässä puolimaratonin ja Kankaanpäässä 20.10. maratonin. On kiva nähdä, että pystyykö sitä maratonin aikaa parantamaan. Tuntuu, että reilussa vuodessa on kuitenkin pk-vauhti vähän kehittynyt.

Tää viikko on aika hankala treenien kannalta, kun mies on koko viikon työreissussa. Valkku on kyllä hyvin mulle suunnitellu treenejä, että jotain tulee kyllä tehtyä. 🙂 Onneksi itellä on juoksumatto ja traineri, niillä saa kivasti duathlon-treeninkin aikaiseksi. 😉

Mä vähän luulen, että vetäydyn nyt jo sänkyyn ja otan sellaiset yhdeksän tunnin yöunet itelleni. Kello herättää siis 6.10. Jotenkin on vähän ollut väsynyt olo, ehkä jopa joku tauti iskemässä? Ainakin kurkussa on ollut kaktus, joka kyllä nyt on väistynyt. Ohjelmaakin, ja sitä myötä stressiä on ollut alkuviikko täynnä. On pitänyt kovasti käyttää järjestelytaitojaan, että oon saanut kaikki menot hoidettua ajallaan. Meillä jopa tytöt menivät kahdestaan ekaa kertaa bussilla keskustaan, että ehdin heidät viedä siitä toiseen kaupunginosaan pianotunneille (kuluttivat toki ensin kaupungilla aikaansa, kun busseja ei mee kuin kerran tunnissa). Mutta ehdimme joka paikkaan ajoissa, vaikka vähän järjestelyjä vaatikin. 🙂

Muutin blogin ulkoasuakin, mutta en oo kyllä tähän yhtään tyytyväinen. Jotain pitäis vielä kehittää.

6 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Ihan varmasti saat parannettua maran aikaa viime vuodesta, oothan tehny niin paljon taas töitä tässä vuoden aikana 🙂

  Kyllä noita maroja on näköjään suomessa ihan pitkälle syksyyn asti…:) Eipähän ainakaan helle vaikuta enää lokakuun lopussa suoritukseen!

  • Ninni kirjoitti:

   No toivottavasti aika paranee. Juoksua on toki ollu vähemmän, mutta peruskunto on noussut. 🙂

   Helteestä ei silloin enää oo tietoakaan, mutta onhan se vähän eri juosta yksin Suomessa kuin kymmenien tuhansien muiden kanssa ulkomailla. 😉

 2. MatuCane kirjoitti:

  Enemmän sulla on tunteja kuin mulla. Viikko 33 aika samoissa, mutta viikko 34 mulla vain 3h41. Sunnuntaina Tour de Helsinki, jonka myötä tän viikon tunnit nousevat ehkä 7ään. Ilmeinen ylimenokausi menossa kun odottelen uutta ohjelmaa valmentajalta. Leuanveto ennätys tosin on nyt jo 8, juurikin hetki sitten vedettynä.

  T: Mutkitellen uiva ja leukaan potkiva Cervelo ukkeli Nokialta.

  • Ninni kirjoitti:

   Repesin sun loppukaneetista! 😀 Jos olisi ollu vaan pelkkä ”mutkitellen uiva”, niin olisin saanu moneen kertaan miettiä, että kuka. 😀 Mutta leukaan potkiva paljasti! 😉 Joo, ylimenokauttahan tässä vietellään. Mitäs suunnitelmia sulle on loppuvuodelle, käytkö jossain esim. juoksemassa? Joko ens kesänä täysmatkalle, vai puolimatkan ajan parannusta? Tsemppiä treeneihin! 🙂

 3. MatuCane kirjoitti:

  Loppuvuonna Tampereen puolimararaton, kenties Pirkan hölkkä.
  Ensi vuonna puolikkaan petraus ja olympiamatkan korkkaus.
  2014 täysmatka jos fyysistä terveyttä ja henkistä sairautta piisaa.
  Kiva blogi sulla.

 4. MatuCane kirjoitti:

  Loppuvuonna Tampereen puolimararaton, kenties Pirkan hölkkä.
  Ensi vuonna puolikkaan petraus ja olympiamatkan korkkaus.
  2014 täysmatka jos fyysistä terveyttä ja henkistä sairautta piisaa.
  Kiva blogi sulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.