Hae
Ninnin energianurkkaus

Hallissa

Elokuussa korkkasin uima-altaan pari kuukauden tauon jälkeen. Ja näin kuun viimeisenä päivänä tuli kokeiltua, että mihin aikaan se tonni kesän jälkeen oikein sujuu. No eipä se uinti ollu onneksi kesän aikana huonontunu! 🙂 Aikaa vierähti 19:42. Vain kaksi sekunttia meni enemmän aikaa kuin kevään parhaimmalla tonnilla.

On muuten outoa, että nykyään menen suoraan kolmosradalle joka kerta hallissa. Ennen en todellakaan voinut ajatella uivani nopeille kuntouimareille tarkoitetulla radalla. Nykyään on eri asia. Jos radalla on nopeampia, niin väistän heitä päädyssä ja taas hitaammat väistää mua. Jotenkin kolmosradalla tuo homma sujuu paremmin kuin muilla radoilla. Varsinkin, jos radalla on kolme henkilöä tai useampi, niin ohittelu on välillä vähän hankalaa, ettei tuu yhteentörmäystä. Oikeastaan tämän kesän jälkeen oon alkanu sietämään enemmän ihmisiä radalla. Joskus viime keväänäkin meinas ihan hermot mennä, kun viisi ihmistä ui samalla radalla kerralla. Tuntui, ettei uinnista tullut mitään. Nyt oon vaan aatellu, että jos tulee osumaa tms., niin tuleepa ainakin oppia ens kesää varte. 😀

Kuva

Tästä kuvasta puuttuu muuten rataköydet, ja iso digitaalinen kello seinältä, josta katon aina ajat. 🙂

6 kommenttia

 1. MatuCane kirjoitti:

  Lyhyen triathlon urani kohokohtia oli viime syksynä kun havaitsin ett nopeiden uimareiden radalla mua jäätiin päätyyn passailemaan ja joku tokaisi että mene vaan kun olet niin nopea. Vaan kaikki on niin suhteellista kun Joroisilla 2/3 kuntosarjan ukoista meni lujempaa. Seuraavan vuoden toive oliskin että oppis uimaan suorempaan.

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, ensimmäisen kerran, kun joku uimahallissa kommentoi omaa nopeutta, niin siitä tuli kyllä kiva fiilis! 🙂 Mä kaarroin kans koko kesän vasemmalle, että itelläkin siinä paljon petrattavaa..

 2. niobe kirjoitti:

  Eiiii vielä halliin eiii.. Jos vielä vähän ehtis lainapukua testata tuolla lammessa… Mää tuun sitte perästä. Tällä viikolla en malttanut kun Ruusa..

  • Ninni kirjoitti:

   Kyllä mulla on ihan halliuinniksi menny. Viikko sitten Tanelinlammessa oli enää 15 astetta. Keväällä se meni, mutta nyt syksyn tullen se sama 15 astetta tuntuu kylmemmältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.