Hae
Ninnin energianurkkaus

Nokialla treenaamassa

Tänään mulla oli ohjelmassa uinti valkun seurassa. Uintia kuvailtiin veden päältä, veden alta, sivusta, edestä ja takaa. Tuli taas monta hyvää pointtia, mihin pitää kiinnittää huomiota. Mm. lopputyöntöön sekä   myös oikealla kyljellä liukumiseen, se menee nyt mahallaan. Voi taas olla sekaisin hallissa, kun pitää miettiä sataa asiaa kerralla. ;D

Parin tunnin paussi, ja mm. päivällinen huoltoasemalla. Tai voiko noita Apseja ees huoltoasemiksi nimittää?! Sitten sauvarinteeseen, Mustavuori oli rinne. Yllättävän lämmin päivä oli, joten hiki tuli helposti jo alkuverryttelyssä, kun vaatetta oli ihan tarpeeksi päällä. Treeni oli tosi hyvä, ja on se vaan niin mukavaa treenata porukalla!! Ja voin vakuuttaa, että huomenna on persus kipeä. 😀

Hienot oli maisemat! Kuva: Jaanaba
Puuskututtaa vipan nousun jälkeen jo kovasti, syke 196. Kuva: Jaanaba

Voi muuten olla, että Mustavuori oli Tampereen puolella, eikä Nokian. Mutta ei se ainakaan kaukana Nokian rajasta ollu..

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  ABC ei oo huoltoasema, se on liikennemyymälä. =D Oikeesti. =D

  Toi uintiasioitten miettiminen on ihan kaameeta, musta ainakin tuntuu, että menen ihan sekaisin ja tulee takapakkia kun pitää koko ajan miettiä jotain ja sitten, että teenkö nyt kuitenkin ihan väärin kun mietin niin paljon.

  Mutta treeni oli hieno ja varmasti tehokas ja oli kiva nähdä.

 2. Ninni kirjoitti:

  Voihan liikennemyymälä. 😀 No ei olis tullu ekana mieleen! 😀

  Ja mä en ainakaan pysty jokaiseen muutettavaan asiaan kiinnittämään yhtä aikaa huomiota, hankalaa! Mutta eiköhän sitä kuitenkin kehity, kun yrittää. 🙂

  Oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa!!

 3. Hanne kirjoitti:

  Huippu treeni ollu teillä!:)

  ps. tykkeen siusta miun blogissa 😉

 4. Päivi kirjoitti:

  Aivan mahtava treeni teillä on ollut. Aloin jo itse harkitsemaan rinteeeseen menemistä ennen uintia. En vaan yhtään tiedä millainen pohja oman kylän lasketturinteessä on, mutta jyrkkä se ainakin olisi.

  Eilen juuri totesin samaa uintitreeneissä: keskityn yhteen asiaan unohtaen kaikki muut ;). Koetan epätoivoisesti korjata perhosuinnin käsivetoa uituani viimeiset 30 vuotta väärällä tekniikalla. Nyt tiedän miten käsivedon tulee kulkea, mutta toteutus ontuu pahasti ;).

  • Ninni kirjoitti:

   Mulla tuntuu edelleen tuo tiistain mäkitreeni reisissä! 😀 Pitäis vissiin mennä useammin!

   Toteutus on kyllä hankalaa, kun asiaa pitää miettiä kokoajan. Tsemppiä treeneihin! Nopea uimari sä kyllä oot, vaikka väärällä tekniikalla uisitkin!! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.