Hae
Ninnin energianurkkaus

Tunnustuksia

Mä oon taas tämänkin haasteen kanssa ihan jälkijunassa. Kaikki on jo tämän tehnyt, ja vasta nyt ehdin mä. 🙂 En oo viime päivinä paljon koneella ehtinyt olemaan. Kirjoittelen myöhemmin siitä, mikä on mun aikaa vienyt perheen ja treenien lisäksi..

Tulipa todella hyvä mieli tunnustuksia saadessani. Joku tykkää lukea mun blogia! 🙂 NiobeHanneNina ja Kipa, kiitokset teille!! 🙂

Hanne kirjoitti näin: Ninnin energianurkkaus oli sarjassaan toinen blogi, jonka löysin Kaisan blogin kautta ja aloin mielenkiinnolla seuraamaan. Itsellä 1 lapsi ja 1 koira, Ninnillä lapsia triplasti enemmän ja koiriakin vielä tuplasti enemmän ja juoksuharrastus vaihtunut triathloniin samoihin aikoihin kuin itsellä. Huh mikä energiaa pursuava teräsnainen! Arvostan ja tykkään ja niin helppo samaistua =) Mukavaa luettavaa ja auttavainen nainenkin on vielä 🙂

Nina on tätä mieltä: Mahtava esimerkki liikunnan, perheen ja muun elämän yhdistämisestä. Energia välittyy postauksista ja lukeminen piristää päivää. Ei voi kun ihailla!

Kipan ajatukset mun blogista: Ninnin energianurkkauksessa riittää energiaa. Siis miten voi ehtiä treenata ja käydä kaukaa vielä Noksulla asti valmennuksessa, kun on lapset ja eläimet ja työ ja kaikki. En ymmärrä, täydet poitsit Ninnille.

 Tunnustuksen idea ja säännöt:

 1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
 2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
 3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
 4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
Mä luen kaikkien yllämainittujen naisten (Hanne, Nina, Kipa ja Niobe) blogeja! Samoin luen kaikkia blogeja, jotka löytyy tuosta sivusta listalta. On kovin vaikea irroittaa lukemisistani blogeista viisi, koska tykkään monista blogeista. En niitä muuten lukisikaan! 😉 Tosi monessa blogissa on jo tällainen tunnustus vastaanotettu, joten tähän alle valitsin blogit, joissa en vielä tätä tunnustusta tai bloggausta aiheesta nähnyt. 🙂
Anni ja Tattisten Töminää. Aina iloinen Anni! Kyllähän tuollaisen positiivisen ihmisen tekstejä treenailuista on kiva lukea! 🙂 Anni veteli tänä kesänä voitosta voittoon upealla vauhdilla!
Laura ja Kummitäti – Venyy mihin vaan. Lauran blogi oli ihan ensimmäisiä bongattuja juoksublogeja, ja Lauran blogin kautta löysin muitakin. Edelleen tykkään lukea Lauran positiivisia ja ns. tavallisia juttuja! 
Ele ja Endorfiinikoukussa. Elen blogia oon seurannut ihan alusta lähtien, ensin blogspotin puolella ja sitten Evitalehden puolella. Ele kirjoittelee muustakin kuin urheilemisesta, ja mä niin tykkään blogin kuvista!!
Terpu ja Spinning Around. Terpun harjoitusmääriä ja vauhteja ihailen! 🙂 Tykkään lukea noin kovakuntoisen naisen treeneistä, fiiliksistä, kisoista ja syömisistä.

4 kommenttia

 1. - Anni - kirjoitti:

  Et oo Ninni ainoo joka on myöhässä! 🙂 Mut kiitos! mäki sun blogista <3

 2. Ele kirjoitti:

  Kiitos tunnustuksesta! <3

  Nyt vasta hoksasin uuden ulkoasun. Tää on kiva! 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Mä en oo tähän ulkoasuun ihan tyytyväinen, mutta kun en tiiä mitä tälle tekisin… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.