Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikon 36 ja 37 treenit

Ylimenokautta vietellään, mutta puolimaratonin ja maratonin takia jotain tehdäänkin. Viime viikko oli oikein mukava treeniviikko, mutta pienet ongelmat polven kanssa varjostavat.. Pieni pelko persiissä, että puolimaratonia ja maratonia ei tänä syksynä juosta.
Syksyn tullen koirien lisäksi treenikavereiksi oon saanu taas omat lapset. Halutaan lähteä pyöräilemään pullotytöksi/-pojaksi mun juoksulenkeille ja lähdetään uimahalliin uimaan. Uimaan toki voin ottaa vaan uimataitoiset tytöt, poika joutuu jättämään väliin. Pääsee hänkin joskus, mutta atooppinen iho ei kovin usein kloorivettä kestä. Pyörälenkit ovat ainoat, jotka joudun tekemään yksin.

4 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Onhan se nainen hengissä siellä 🙂 Kiirettä puskee kyllä itselläkin, se on tää syksy…

  Mikähän siinä siun polvessa oikein on..?? Nyt elä ennen kisoja ainakaan asvaltilla juokse, että polvi kestäs sitten itse koitoksessa!

  • Ninni kirjoitti:

   Oon mä hengissä. Ei vaan oo ehtiny koneelle, ja sit ku olis ehtiny, niin ei oo jaksanu. 😉

   Veikkaan juoksijan polvea.. Tai sitten vaan helkutin kireet paikat, ja säteilee polveen. :/

 2. Devis kirjoitti:

  Millos sun piti se puolikas ja kokonainen juosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.