Hae
Ninnin energianurkkaus

Rikoin rikoot

Jos ehtis taas tännekin jotain kirjoittelemaan.. Lauantaina tosiaan se olkapää meni paikoiltaan, ja se vaati kolme päivää parantuakseen. Jotain pientä tuntuu vielä tänään, neljäntenä päivänäkin. Kyllä mä vähän kirosin, kun ei pääse juoksemaan eikä uimaan. No pyöräilyä on tullu harrastettua sitten tälläkin viikolla..

Satoi, ja kovalla soratiellä, jossa on autotkin ajanut ja sora hävinnyt pinnasta, vedin nurin kurvissa. En ehtiny tehdä mitään, kun pyörä meni alta. Mulla oli mun parhaimmat trikoot pyöräilyhousujen alla, ja niihin tuli polveen reikä. Höh! Kyllä siihen polveenkin ruhje tuli, mutta ei se niin harmita kuin nuo trikoot. Sitä paitsi olin niin jäässä sääristä ja varpaista, että olisin tarvinnu tuolla sateessa jo enemmän vaatetta päälle. Olisi pitänyt laittaa paksummat housut ja jättää skinssit kotiin!

Loppuun vielä viime viikon treenit, kun en oo niitäkään ehtinyt kirjaamaan. 🙂

MTB 3h 20min
Sisäpyöräily 1h
Uinti 50min
Lihashuolto 1h 35min
————-
Yhteensä 5h 10min + lihashuolto

2 kommenttia

  1. MatuCane kirjoitti:

    Mulla ainakin oli lepoviikko ja kertyi 5h2min, josta juoksua 89%. Loppu oli 1 kuntosalikäynti. Tsemppiä vaivat tässä vaiheessa kautta ovat pienempi paha kuin kilpailukaudella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.