Hae
Ninnin energianurkkaus

Ostoksia ja mietteitä huomisesta

Jos saa 60 euroa alennusta uusista samanlaisista Asicsista kuin on käytössä, niin silloin Visa tulee mukaan kuvioihin. Ei vaan voitu jättää kauppaan. 🙂

Mies sai ensimmäiset Nimbuksensa, ja ekat kunnon lenkkarit, kun on taas innostunut käymään lenkillä ja vanhat ovat surkeat. Mä puolestaan sain uudet Sky Speedit. Nykyiset kamalan keltaiset ei oo vielä niin käytetyt, että niitä heittäisin pois, eli nämä jää kaappiin odottamaan. Nää oranssililat on aivan hirveän ihanat! 😀 En tiiä tykkäänkö väristä enemmän kuin inhoan vai toisinpäin?! Mutta kun ovat hyvät, niin ovat hyvät! No on nuo ny kivemmat ku ne neonkeltaiset nykyiset. ;D

Niin, ja ostin mä itelleni uudet ehjät Skinsitkin. Oli ihan pakko saada. Korjaan toki noista vanhoista trikoista reiän, ja menevät sellaisina huonompina, ja sitten toiset on hyvät ja ehjät. Itse asiassa mulla ei ollu näille säille kuin yhdet pitkät trikoot, mutta nyt on siis kahdet. Sitten yhdet, mitkä edellisessäkin postauksessa on jalassa, jotka on paksummat, ja sitten yhdet täysin talvikäyttöön.

Huomenna on vuorossa se puolimaraton. Edellinen oli neljä kuukautta sitten. Täytyy myöntää, etten oo valmistautunu siihen mitenkään. En oo esim. tankannut. Toki varmasti hiilarivarastot on täydet, kun oon syöny ihan hyvin ja liikunta on ollu minimissä. Juonu en oo tänään paljoakaan, mutta onneksi ei ole mitään lämmintä keliä ees luvassa.

Säätiedotus lupailee 10-12 astetta lämmintä ja mahdollisesti vähäistä sadetta. En oo ees vielä päättäny, että laitanko lyhythihaisen, pitkähihaisen vai mitä. Kävi mielessä, että jos siellä on tosi vähän porukkaa, niin pitäiskö ottaa musiikkia?! En oo kyllä ladannu aikoihin iPodiin mitään kivaa. No jos ees latais sen. Enkä oo varmaan vuoteen kuunnellu musiikkia lenkillä enkä kisoissa, ennen tein sitä aina.

Mä uskon, että tällainen täydellinen valmistautumattomuus vaan kertoo siitä, etten tiiä yhtään miten se menee. Kestääkö polvi jne. Parempi kun ei ota stressiä mitenkään. Menen viivalle, juoksen ja katon mihin se riittää. 🙂 Ihan mielellään kyllä lähden juoksemaan.

8 kommenttia

 1. Devis kirjoitti:

  Tsemppiä! Hyvin se menee, ellei nyt siten sen polven kanssa ilmene teknisiä ongelmia!

 2. Hanne kirjoitti:

  Mahtavat nuo kengät! Mie kans mieluilen jotain tosi räväkän värisiä, en tiijä mikä siinä nyt on että ne pitää olla värikkäät 😀 Nykysistä kengistä tulee jo varpaat läpi, mutta koitan kärvistellä vielä tämän syksyn ja sit mielenkiinnolla odotan ens kevään/kesän mallistoja, millasia mahtaavat olla 😉 Toivottavasti erittäin värikkäitä kuitenkin.

  Ja tsemppiitsemppiitsemppii vielä kerran, polvelle siis kun muutenhan siula menee se juoksu niin hyvin 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Eiköhän niitä ens keväänäkin löydy värikkäitä. 🙂 Nyt taitaa löytyä vaan halvemmalla tämän vuoden mallit, kuin sitten keväällä uutuudet.

   Kiittikiittikiitti! Klo 13 on startti, joten iltapäivästä tietää mikä oli meininki.

 3. Mog kirjoitti:

  Jouduin itsekkin taipumaan tänä kesänä ekan kerran värikkäisiin lenkkareihin, koska Minimuksia ei ollut muita kun räikeännä kellertävän vihreenä.
  Jo parin lenkin jälkeen olin sitä mieltä että väri on mitä parhain. Mitä törkeempi sitä parempi. 🙂

  Tsemppii juoksuun..!

  • Ninni kirjoitti:

   Alan pikkuhiljaa itekin kallistumaan tuohon, että mitä törkeempi niin sitä parempi! 😀

   Kiitos tsempeistä, tällä kertaa polvi vei voiton.

 4. Pia kirjoitti:

  Tsemppiä puolimaratonille, toivottavasti ei tule kovaa sadetta!

  • Ninni kirjoitti:

   Sää oli hyvä, pientä sadetta ja vain mun juoksun aikana yksi lyhyt kaatosadekuuro. Niin mun sää, ja sit polvi ei kestäny.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *