Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 42

Viime viikon treenit jäi vähiin. Alkuviikolla tein pitkää työpäivää, ja en jaksanu ja ehtiny lenkille hektisen päivän jälkeen. Viikonloppuna olimme siskojen kera Tampereella juhlistamassa pikkusiskon kolmikymppisiä. Kävimme mm. katsomassa musikaalin Vuonna 85. Se oli loistava!!

Koska olin paljon poissa kotoa, niin omatuntokin kolkutteli. Sekä perheelle antamastani vähäisestä ajasta että treenaamattomuudesta. Vielä kun kaksi lapsista syyslomaili viikon ja yksi lapsi pari päivää.. No joulun aikoihin aattelin pitää ylitöitä pois, ja lomaa kertyy yhtäkkiä 1,5 viikkoa, kun pyhäpäivät menee niin sopivasti. 🙂

Niin, että tulee mullekin niitä hankalia viikkoja, kun ei vaan saa treenejä tehtyä syystä tai toisesta. No onneksi nyt eletään jo uutta ja löysempää viikkoa. Ehtii olla sekä perheen kanssa että treenata. 🙂 Ja se täytyy yrittää muistaa, että tää on vain harrastus ja moni muu asia menee edelle.

Viikko 42:
Uinti 1h 50min
MTB 1h 49min
————
Yhteensä 3h 39min

Kuva työpaikan ikkunasta. Värejä ei ole muutettu, vaan keltainen aamuaurinko muutti kaiken valkoisen todella keltaiseksi. Oli aika hieno!

2 kommenttia

  1. Punatulkku kirjoitti:

    Tosi upea kuva 🙂 Oliko ikkunan takana koivuja, joissa on keltaiset lehdet vai oliko ikkuna jäässä? Mielikuvitus rupeaa luomaan kuvaa kuvasta, kun ei tiedä mitä ikkunasta näkyy?

    • Ninni kirjoitti:

      Kiitos Punatulkku! Ikkunan takana on sellainen muovilevy, jonka toisessa laidassa on valkoisia kirjaimia sekaisin. Rakennuksen nimi on Frami, ja noita viittä kirjainta voi tuosta bongata. Levy vetää usein jäähän ja huuruun, ei siis mikään kätevä sinänsä. Nyt tuossa kuvassa sekä valkoiset kirjaimet että jää muuttuivat keltaiseksi aamuauringon myötä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.