Hae
Ninnin energianurkkaus

Pettymys

Lähdin eilen innolla sauvarinteeseen Jouppilanvuorelle. Ensilumi oli juuri satanu maahan, ja vaikka rinne oli täysin pimeä, niin hissien kohdan polku erottui vaaleana. Ihana ilma!

Nousin kahdesti rinteen ylös, ja alas tullessa sattui vasempaan polveen tai tarkemmin sanottuna heti polven alapuolelle. Ihan kuin siinä olisi ollu joku vanne kiristettynä. Toisen alastulon jälkeen mietin mitä teen treenin kanssa. Pohdin ja pohdin, ja lopulta kävelin autolle.

Mä oon niin pettyny! Mä oon ollu 3,5 viikkoa juoksematta, ja nyt rinteessä kävely sattuu. 🙁 Mihin tämä vielä meneekään, ja mitä tapahtuu ens vuoden kisoille? Toivottavasti polvi nyt tulis nopeasti kuntoon!!

Jouppilanvuoren päältä

8 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  No voi perse. Toivottavasti selviää mikä siinä on ja saat sen kuntoon. Ootko menossa lekurille?

  • Ninni kirjoitti:

   Mä oon aatellu sitä vaan juoksijan polveksi, kun oireet ovat siihen viittaavat. Kelle lääkärille sitä vois mennä? Jotenkin tuntuu, ettei siihen tuu mitään selvyyttä. Silloin pari vuotta sitten hyppäsin reiden kans joka paikassa, eikä kukaan tienny mitään..

 2. Terhi S kirjoitti:

  Eikö kukaan tiedä, mitä sille polvelle voisi tehdä? Muuta kuin levätä.. Tosi kurjaa 🙁 Tsemppiä!

 3. NinniM kirjoitti:

  Kiitos tuhannesti Terhi! Koskiklinikalle sai varattua netin kautta aikoja, ja olen maanantaina menossa Venlan kanssa uimaan, ja Järviselle oli maanantaina muutama vapaa aika. Arvaappa vaan varasinko?!! 🙂

 4. Hanne kirjoitti:

  Teeppäs tänne sitten kunnon kartoitus siitä mitä se lekuri tuumas siitä polvesta!!! Kun miulakin on nyt alkanut ilmetä just tuota polven alapuolella olevaa kipua… =/ On kyllä suoraan sanottuna paska homma tämä polvijuttu 🙁 Toivottavasti siun polvi tokenee mahdollisimman pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.