Hae
Ninnin energianurkkaus

Kaurasta apua

Mun paras kaveri on ollut nyt parin päivän ajan kauratyyny. Meidän koko huushollissa haisee vanha kaura. 😀 Yhdeksän vuotta sitten ostettua kauratyynyä on lämmitetty mikrossa joka välissä. Ihan loistavaa! Oon lämmittäny sitä aina kerrallaan neljä minuuttia, ja siitä tulee niin kuuma, että sen päällä maatessa sitä on siirrettävä useasti. Olen siis maannut kauratyynyn päällä, ja kauratyyny on ollu välillä mun päällä.

Sen verran parempi rupes selkä eilen olemaan, että pystyin maata lattialla mahallani. Ja kun kävelykin onnistui joten kuten, niin kävin haukkaamassa illalla raitista ilmaa ja kävelin tosi rauhallisesti kilometrin. Ja se tais olla jopa liian pitkä, koska jouduin välillä pysähtymään. Otti sen verran koville. Menihän siihen yli 20 minuuttia aikaakin.

Mutta tänään pääsin sängystä jo normaalisti ylös! Jee! Oon mä vielä kiero, eli täysin lauennut lihas ei vielä ole, mutta kävely onnistuu jo paljon paremmin! Samoin istumaan meno ja nousu. En kuitenkaan uskalla istua pitkää aikaa kerralla, ettei vedä uudestaan pahemmaksi. Mietin jopa, että onnistuisko tänään uinti.. Itse asiassa äsken kiipesin varovasti trainerin päälle, eikä muutama pyöritys sattunu. Voisin tänään vähän kokeilla. 😉 Kävely/juoksu on varmasti pahinta, koska kroppa vetää vielä vähän vinoon, ja vaikuttaa kävelytyyliin. Se on kamalinta, kun välillä tulee sellainen lukko, että tuntuu hengityskin lukkiutuvan.

4 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  kauratyyny on toisinaan käytössä täälläkin. Meille se on vaan usein pakkasessa

  • NinniM kirjoitti:

   Tuo pakkanenhan on hyvä idea!! Täytyy kokeilla. Nyt oon vaan antanu selälle lämpöä, kun lääkäri käski pitää selän lämpöisenä. 🙂

 2. MatuCane kirjoitti:

  Mun niska viihtyy kaurapussin lämmössä aika usein. Tosin kolmessa minuutissa tulee jo riittävän kuuma pussi meikulle – mutta mä nyt oon muutenkin niin hätänen.

  • NinniM kirjoitti:

   Se on kyllä totta, ettei sitä pussia jaksais sieltä mikrosta kovin kauaa odottaa. 😀 Kokeilin myös kolme minuuttia, mutta siitä loppuu lämpö sitten nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.