Hae
Ninnin energianurkkaus

Seikkailu satumetsässä

Jätin kuitenkin eilen pyöräilyt kokeilematta, ja säästin tälle päivälle. Parempi ottaa varman päälle. Pelottaa, että seuraava ongelma on nurkan takana.. Pahoittelen isoa kuvapostausta. 😉

Ensin maastopyörän rengas oli paikattava, onneksi mies hoiti tämän puolen. 🙂

Ajelin aluksi tutun ja turvallisen Joupiskan kuntoradalle. Käväsin sotilasesteradalla, mutta en toki tällä kertaa kokeillut. Joudun lenkin aikana pysähtymään useammin kuin normaalisti, koska selkä jotenkin väsyi.

Kun muutama viikko takaperin oli tullut lunta, näin yhden pyöräilijän jäljet maassa. Mietin silloin, että minkälaista tuolla on ajaa.. Kun lähestyin risteystä, niin aattelin lähteä sinne suuntaan. Ainut, että juuri tuolla metsässä oli yksi maastopyöräilijä nähnyt karhun.. Oikeasti vähän pelotti, mutta päätin mennä.

Kyllä ne nastat oli vaan välillä hyvät, vaikka suurin osa onkin jäätöntä.
Kohti tuntematonta. Ainakin alku näyttää hyvältä. 
Näistä kivistä ei oikein selkä tykännyt.

Keskityin kovasti ajamaan pyörällä, ja katselin lähinnä eteeni. Tässä kivipolulla kuitenkin pysähdyin ja katsoin sivulleni. Uskomattoman isoja kiviä! Ajoin vähän eteenpäin, ja tulin laavulle. Laavu oli mahtavalla paikalla isojen kivien juuressa!!

Kivenmaan laavu
Upeat isot kivet
Tässä opastekyltti lähellä laavua.
Oikeasti kuin satumetsässä olisin ajellut.
Jäätyneitä uria.
Koko ajan ajelin syvemmälle metsään, ja mua alkoi pelottamaan. Mulla on niin hyvä mielikuvitus.. Onneksi risteyksissä oli hyvin opasteita, mutta kun en tienny tulevasta mitään. Ehdinhän mä tehdä pakosuunnitelmankin karhun varalle. 😀 Viimeisessä neljän polun risteyksessä mulla oli kaksi vaihtoehtoa, ja valitsin väärän. Ihmettelin, että kun oli muuten täynnä hienoja uusia opastetauluja, niin tästä risteyksestä puuttui. Lopuksi jouduin kävelyttämään pyörääni hakkuuaukean yli toivoen, että Kyrkösjärvi olisi kohta näkyvillä. Ja sieltähän se lopuksi tuli, siitä oli sitten helppo osata kotiin.
Likainen, mutta tyytyväinen fillaroija.

2 kommenttia

 1. d1treenaaja kirjoitti:

  Minkäkokoinen pyörä sinulla on? Runkokoko siis? Harkitsen maastopyörän tilaamista Saksasta ja todella hämmentävää on tuo kokoasia – laskurin mukaan 18″ olisi hyvä, mutta kaupasta (bike-discount) kun kyselin, niin meinasi, että 16″ on sopiva.

  • NinniM kirjoitti:

   16″ on tuo mun Cube LTD Comp. Merkeissä ja malleissa on tuo vaakaputken pituus tietty erilainen, mutta Cuben pyörissä 18″ oli mulle liian pitkä. Mä oon 165cm.

   Jos pystyt, niin käy jossain liikkeessä kokeilemassa. Tiedät sitten paremmin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.