Hae
Ninnin energianurkkaus

Lista kasvaa

Noidannuolen aiheuttama lihaskramppi on ohi, mutta sen jälkeen mulla on ollut alaselkäkipua. Töissä kaksi päivää istuen ovat olleet kamalia. Olen istunut kahdella eri tuolilla, seissyt, ollut kyykyssä jne. En tiedä johtuuko tää alaselkäkipu (kipupiste selkärangan alaosassa) nyt sitten monta päivää valinneesta väärästä asennosta, vai mistä. Paskamainen joka tapauksessa.

Tänään ohjelmassa oli uintia. Uinti ei edelleenkään kyllä kuulu mun lempilajeihin. Paljon mieluummin juoksen, pyöräilen, hiihdän… Välillä uimahallille lähden ihan mielelläni, ja välillä taas puoliksi väkisin. Hallissa on aukioloajat, ja niihin reissuihin kuluu kumman paljon aikaa. Oma saamattomuus myös ärsyttää, koska tänäänkin oli tarkoitus mennä hallille jo klo 6.30. No en mennyt, nousin sängystä vasta klo 6.15. Tiistai ja torstai aamut voisi ihan hyvin käyttää hyödyksi, ja olla ajoissa hallilla (niinä päivinä halli aukeaa puol seiska). Nyt vaan jotenkin tää syksy ja pimeys, vai minkä syyksi sitä laittais?!, vie enimmän terän, eikä jaksa aamulla herätä. Ja sit mua inhottaa ne paskaiset lattiat, ja melkein olis pakko hommata jotkut läpsyttimet, ettei tarvisi paljain varpain kulkea. Laitetaanko ne joululahjalistaan paksumpien pyöräilyhanskojen ja kisakiekkojen lisäksi? 😉 Ainut vaan, etteipä kukaan sitä listaa lue… 😀

Menoksi.
Perillä.

Selkäkipu haittasi uintia, ja kyllähän tää alkaa syödä jo naista. :/ Ja arvatkaa mikä syö kans naista? Kolmen kilon painonnousu viidessä viikossa. Hurraa. Vali vali vali vali. Oliko nyt tässä postauksessa tarpeeksi valitusta?! 😀 Anteeksi, menen nukkumaan.

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Kyllä kipuja saa ja kuuluukin valittaa. Ei kai sitä kukaan kone ole 🙂 Sun tätä blogia on kiva lukea. Vaikka itsekkin tulee liikkuttua paljon niin tunnistan nuo fiilikset kun ei aina oikein huvittaiskaan ja jos jättää välistä niin sitten vasta kurjalta tuntuukin.
  Laitan paljon syksyn piikkiin..myös lisäkilot kun kaikki maistuu liian hyvälle 🙂
  Nina ystävä Tampereelta

  • NinniM kirjoitti:

   Olipa Nina kiva, kun jätit viestiä! <3 Heh, kun tuntuu, että sitä on vaan valittanu viimeiset yhdeksän viikkoa. :/ Niin kauan taitaa olla jo ekoista polvikivuista.. Mä söin kyllä viime viikolla karkkia niin paljon joka päivä, ettei tosikaan. Jostain piti saada lohtua kipuihin ja liikkumattomuuteen. No sä tiiät miltä irtokarkit maistuu.. 😉 Niin, ja yleensä siitä liikkumisesta tulee aina mukava fiilis jälkeenpäin, vaikka aluksi ei huvittanutkaan.

 2. Tea Siivola kirjoitti:

  Kuulostaa tutulta. Mäkään en pidä uinnista vieläkään ja nyt ssinkin uontikieltoa kun olka/hauis seudulle pistettiin kortisonia. Alkuvuoden lättäriuinneista alkoi vamma ja jo nyt pääsin lääkäriin ja sekin siksi kun en enää aamulla saanut paitaa päälle. Maratonin jälkeen tuli flunssa ja sitä podettu jo viikko. Läskit vaan lisääntyy. Mulla taitaa olla 5 kg. Eli ymmärrän sun tunteita sillä samassa jamassa mennään..

 3. Ammi kirjoitti:

  En maininnu siinä sun ekassa selkäkipupostauksessa, että se ”en tiedä mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä sattui” kuulosti pelottavan tutulta. Mullahan oli noita vajaa vuosi sitten 3 parin viikon sisään. Minä luulen, että mulla taustalla oli se oletettu välilevynpullistuma, jota lääkäri epäili ihan samanlaisten selkäkipujen syyksi, kuin sulla nyt tässä kirjoituksessa. Menin lääkäriin nimenomaan siitä syystä, että en voinut töissä enää kivuitta istua, vaan jouduin välillä seisomaan. Mun selkäähän ei tosiaan ole kuvattu, lääkäri perusti arviosa ihan mun kertomukseen ja tutkimukseen, jonka teki siinä käynnillä. Onko sulla ollut välilevyongelmia (en enää muista kuka niistä on kertonut, kun aika moni on)? Toivottavasti kyse on jostain muusta. Vaikka eipä mulla ole enää ollut selän kanssa pahoja ongelmia, pilates on tehnyt todella hyvää 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Mulla ei oo ollu välilevyongelmia, ja lääkäri tutki viikko sitten ja totesi vain lihasperäiseksi. Kyllä kävi tuokin nyt mielessä, kun tuossa selkärangan alaosassa suunnilleen alimman nikaman kohdalla on nyt kipupiste. Mutta tänään kuitenkin parempi kuin eilen, joten eikö se tästä vain ajan kanssa. Ainakin kovasti toivon!

 4. Päivikki kirjoitti:

  Hei, lohduttaa lukea muiden valituksia, kun oma treeni menee ihan pyllylleen.
  Tosin mää kun oon jo valittanut niin paljon, ettei huvita enää kirjoittaa yhtään mitään… kun ei kehtaa ennää valittaakkaan. Tsemppiä! Minustakin kuulostaa hiukan pullistumalta…

  • NinniM kirjoitti:

   Voi apua, ei saa pelotella. En tosiaankaan halua mitään pullistumaa.. Musta sä et kyllä oo valittanu tarpeeksi, joten ei muuta kuin kirjoittamaan. 😉 Kiitos, ja tsemppiä sullekin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.