Hae
Ninnin energianurkkaus

Täydellinen yö?

Niobe kirjoitti lokakuussa Sleep Cycle -nimisestä appsista. Kuulosti sen verran mielenkiintoiselta, että munhan oli siis myös kokeiltava. Kymmenen yötä oon nukkunut puhelin lakanan alla tyynyn yläpuolella. Testausta tehdessä ei muuten tarvinnut paljon liikkua, kun puhelin siihen jo äänellä reagoi. Yllätyin kyllä, se täytyy sanoa.

En tiedä kuinka hyvin reagoi miehenkin liikkeisiin, koska nukumme samassa sängyssä ja petari meillä on yhteinen. Toki sänky on 160 senttiä leveä ja puhelin on ihan mun nurkassa, mutta voihan se reagoida miehenkin liikkeisiin.Seuraavan kerran, kun mies on pitempään työreissulla, niin täytyy siis testata lisää ja tehdä vertailuja fiilikseen ja dataan. ;D

Ensimmäinen täydellinen yö, ainakin appsin mukaan, tuli koettua alkuviikosta. Unen laatu näytti olevan 100%. Menin nukkumaan aikaisin, unta tuli riittävästi ja hienoa siksakkia näyttää käyrä olevan. En kyllä herännyt yön aikana kuin vasta ihan aamusta ennen kellon soittoa. Eli hyvältä se yö tuntuikin. 🙂

Oon oikeasti yrittänyt kiinnittää huomiota, että tulisi 3-4 kipaletta kahdeksan tunnin yöunia viikossa. Jaksaa paremmin, palautuu treeneistä paremmin ja kehittyy. Uni on kuitenkin tärkeää! Nukkua mä osaankin, mutta syöminen onkin sitten toinen juttu. Mä oon ihan älyttömän huono siinä. Siis hyvä syömään, mutta huono syömään hyvin. Jotain olisi oikeasti tehtävä. Ehkä kirjoittelen tästä enemmän joku päivä..

Mitäs tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta? Jos se tällä kertaa pysyis vähän pidempään kuin edelliset. 😉 Tää on Jaanaban käsialaa! 🙂 On se helppoa, kun osaa!! 😉 Mun ei tarvinnu kuin antaa kuvia ja toiveita mm. väristä ja tekstistä, ja Jaanaba toteutti. Kiitos vielä kovasti!!

11 kommenttia

 1. d1treenaaja kirjoitti:

  Hyvältä näyttää.

 2. Bobby Jean kirjoitti:

  Kyllä vaan tykkään uudesta ulkoasusta!

 3. Eva kirjoitti:

  piirteältä näyttää!!

 4. Mog kirjoitti:

  Freshin näköinen.. 🙂

 5. NinniM kirjoitti:

  Kiva, että tekin tykkäätte, niin mäkin! 🙂 Kiitos!

 6. Devis kirjoitti:

  Mä olenkin just tänään menossa kuulemaan ”analyysiä” ruokapäiväkirjastani ja saamaan ruokavaliota seuraavan 2kk ravintotrainingin aluksi. Mä haluaisin kanssa oppia syömään hyvin. Nukkumisessakin on petrattavaa… Nim. Tänään klo 8-12:30 ja siihen ne varmaan jääkin…

  • NinniM kirjoitti:

   Mielenkiintoista, pitääpä käydä vilkaisemassa mitä sulle sanottiin. 🙂
   Mulla ei noita työyövuoroja oo, joten yöt on suht samanpituisia. Alle 7h yöt on mulle liian lyhyitä.

 7. MatuCane kirjoitti:

  Kiva ulkoasu. Eipä taida olla N9iin saatavilla tuollaista sovellusta, olis kyllä kiva testata omakin unen laatu. Pitikin ryhtyä Meego pioneeriksi 🙁 Toivotaan että Jolla saa N9nkin sovellusten määrän kasvuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *