Hae
Ninnin energianurkkaus

Me, Myself and I

Eilen oli aikamoinen minä-päivä. Ens viikolla on taas vähän vaikeuksia haasteita treenien toteuttamisessa miehen reissun ajan, joten sovimme, että tämä päivä on puolestaan vaan mulle ja mun menoille. 😉

No ensin suuntasin Jämille. Siellä nautin maisemista vähän juoksennellen pehmeässä maastossa. Oli kunnon sumu, joten kauas ei näkynyt.

Oli oikeasti tosi kaunista ja nautin juoksun tuomasta fiiliksestä. Vaikea sanoin kuvata mun fiiliksiä, mutta olin niin iloinen, että hyvä, ettei itku tullut. ;D Tuonne oikeasti pitäisi mennä useammin. Matkakaan ei kuitenkaan ole kuin 1,5 tuntia. Täytyy vaan tämän juoksemisen kanssa ottaa nyt tosi varovasti. Juosta muutamaa kilometriä kerrallaan, ja pitää aina välissä 3-4 lepopäivää. Tällaisilla ohjeilla nyt mennään. Jos tästä polvesta vielä toimiva tulisi!

Sitten painelin hiihtotunneliin. Tykkään hiihtämisestä, jos se ei vielä oo tullu ilmi. 😉 Tällä kertaa latu oli tunnelin loppupäästä tosi jäinen, ja sai kyllä tehdä hartiavoimin töitä, että pääsin aina lähtöpisteeseen takaisin (nousua enemmän). Ihan yksin ei tarvinnu hiihtää, vaan oli siellä monta muutakin. Ja muutama tuttukin! 🙂 Suurimpiin lipsumisiin sain apua pikapidosta, jota kaverilla oli mukana. Sekään ei auttanut jäisiin kohtiin, mutta niin lipsui sukset muillakin. Nuoret hiihtäjäpojat nauroivat kilpaa, kun kukaan ei pystynyt kunnolla hiihtämään. 😀 No pääasia, että sai oltua suksien päällä!

Jämiltä kohti Tamperetta. Jaanaban kanssa käytiin vähän Stadiumissa shoppailemassa, ja sen jälkeen yhteistreeneihin uimahallille. 🙂

Kymmenen uimarin voimin treenattiin, ja taas tuli vinkkejä. Kun vain pääsis useammin noihin yhteistreeneihin. Niistä, kun saa oikeasti niin paljon! Edelleen harmittaa, kun asun täällä takahikiällä.

Uinnin jälkeen pikasta palaveria valkun kanssa, ja sitten kotia kohti loistavilla fiiliksillä. Selvästi hyvä päivä! 🙂

Päivän treenit jää taakse, ja kotia kohti.

5 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Ootpa saanut hyvät kuvat Nokian uimahallista.

  Jämillä näyttää olevan kyllä tosi kaunista, voin lähtee sinne joskus pyöräilemään jos aikataulut sopii yhteen.

  • Jaanaba kirjoitti:

   Esim. la 8.12. näyttäis olevan pitkähkö mtb. Tosin jos silloin on jo lunta niin hiihtäähän silloin pitää. =)

  • NinniM kirjoitti:

   Molemmat kuvat on otettu pois lähtiessä, joten allaskin oli jo tyhjä. 🙂

   8.12. sopii tosi hyvin, kun vaan mennään heti aamusta. Illalla mennään kattoon T:n kanssa Kolmatta Naista. 🙂 Sovitaan tuo alustavasti!! Katotaan sitten, että hiihdetäänkö vai pyöräilläänkö, mutta käytetään noita maastoja hyödyksi. 🙂

 2. Hanne kirjoitti:

  Heippa Ninni!
  Vastaan tänne 🙂 Vitsi kun ihan harmittaa kun en ole yksinkertasesti kerennyt päivittämään blogia :((( Ihana oot kun tiedustelit <3 Töissä on ollu TOSI kiirusta (huoh) ja sitte kun pitäs koittaa keretä jossain välissä reenata ni ei jaksa enää kauheesti koneella olla 🙁 Onhan tässä kaikennäkösiä juttuja tapahtunut joten pitkä postaus on luvassa 😀 Mut mie lupaan ens viikolla päivittää kuulumiset :)))

  Ihan mahtava tää siun blogin ulkoasu!!! Oikein raikas, tykkään kovasti :)))) Hyvä Jaana 😉 😀

  • NinniM kirjoitti:

   Tänään on ens viikko!!! 😉 Toivottavasti ehdit päivittää pian! Mielenkiinnolla odottelen sun kuulumisia.

   Mä tykkään tästä kans! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.