Hae
Ninnin energianurkkaus

Tekoaurinko

Ostin kirkasvalolampun! Se saa luvan olla mun aurinko tämän pimeän vuodenajan. Etelä-Suomessa on tainnut tulla lunta oikein kunnolla. Meillä on kuitenkin täällä Seinäjoella maa vielä ihan musta. Huomiseksi on luvattu lumisadetta, mutta kauas taitaa jäädä etelän määrästä. Harmi. Lumi tuo kuitenkin valkeutta ihan eri tavalla! 🙂

Yritän nauttia tästä valosta nyt pari tuntia päivässä. Taidan viedä lampun töihin, koska siellähän mä istun paikoillani. Katotaan onko tästä mitään apua mm. tarvittavaan yöunen määrään tai aamulla sängystä ylös nousemiseen. 🙂

6 kommenttia

 1. Outi kirjoitti:

  Oi, tuossa voi tosiaan olla ideaa tähän aina vaan jatkuvaan pimeyteen.

 2. Mirjam kirjoitti:

  Kiva, toivottavasti tepsii! 🙂
  Mulla on sarastusvalo herätyksenä ja sitä voi käyttää myös normi kirkasvalolamppuna – kyllä se virkistää!
  Vaan saisi se lumi tulla jo oikeesti!!!

  • NinniM kirjoitti:

   Toivottavasti tosiaan toimis. 🙂 Mä mietin tuota sarastusvaloa toisena vaihtoehtona, mutta päädyin lopuksi kirkasvalolamppuun. Tänään on lunta satanu ehkä sentin, mutta kyllähän se jo vähän valaisee. Lisää saa toki tulla!! 🙂

 3. Katjuska kirjoitti:

  Kyllä se toimii, mulla ainakin. Aloitan aamun kahvilla ja valolla ja johan herää. Jos se jostain syystä jää väliin niin on ankea päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.