Hae
Ninnin energianurkkaus

Pakkanen piristää

Pakkasta oli eilen 15 astetta. Tänään muutama aste enemmän. Lueskelin facebookista kuinka monella oli edessä trainerilla pyöräily ja sitten juoksu ulkona. Mä tein toisinpäin. Pyöräilin pari tuntia ulkona ja juoksin sen jälkeen matolla 20 minsaa.

Onneksi on lapsille mieluisa lastenvahti, niin pystyy tekemään jonkun pitkän treenin miehen poissaollessakin. 🙂 Tämä lukioikäinen tyttö tulee mielellään, ja mä puolestaan maksan hänelle mielelläni. Loistodiili!

Itse asiassa kaikki ohjelmassa olevat treenit tuli viime viikolla tehtyä, vaikka alkuviikosta kirjoitinkin, että aiheuttaa haasteita. Silti viime viikolla treenitunteja ei tullu kuin kuusi.

Ei oo paljon lunta..

Toppasin itteni michelin ukoksi, ja lähdin pyöräilemään. Löysin jonkun oranssin pipon, jonka laitoin päähän. Oli muuten Candy King -pipo, joka on saatu joskus irtokarkkiostoksilla kaupan päällisiksi. Hah, eipä ihme, että multa tuollanen pipo löytyy. 😀 Ruma kuin mikä, mutta mun pyörälenkille just hyvä!! 😀

Hiki virtasi selkää pitkin, mutta varpaat olivat loppulenkistä jäässä. Vaatetta oli siis liikaa yläkropassa, mutta ehkä ne lämmitettävät kengänpohjalliset olis tännekin kova sana. 🙂

Uudet hanskat oli loistavat, sormiin ei ollu yhtään kylmä!

En haluaisi sanoa tätä ääneen, koska mielestäni oon ihan tarpeeksi ollu treenitauolla, mutta mulla on kurkku tosi kipee.. Flunssa tästä vielä puuttuisi.. :/ Yritän nyt kovasti dropata, mutta voi olla liian myöhäistä.

4 kommenttia

 1. Terhi S kirjoitti:

  Toivottavasti ei tule ainakaan tämä sama tauti kuin täällä meillä on! Tommi on nyt ollut kipeänä 10 päivää, minä kolme. Ja jos Tommista jotain voi päätellä, niin on aika sitkeää laatua tämä tauti kun ei osoita mitään toipumisen merkkejä. Minulla tuntuu olevan joku lievempi versio, toivottavasti.

 2. Jenni kirjoitti:

  Nyt vaan vitamiinia koneeseen, toivottavasti ei tauti iske 🙂 Itsekkin pelkään, että milloin se tulee kun olen jo useamman vuoden pysynyt terveenä (ja toivon tietysti, etten saa sitä korkojen kera sitten jos/kun rysähtää).

  • NinniM kirjoitti:

   No sä oot pitkään pysyny terveenä! 🙂 Lapset tahtoo tuoda koulusta ja päiväkodista kaikenlaisia tauteja kotiin.. :/ Mutta oon tosiaan syöny sinkkiä, d-vitamiinia, c-vitamiinia.. Ainakaan vielä ei oo vointi pahentunu, toivottavasti ei pahennukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.