Hae
Ninnin energianurkkaus

Jämilläkin on lunta

Sovittiin Jaanaban kanssa aamuksi treffit Jämille. Pyöräillään tai hiihdetään, riippuu kelistä. Pyörällä startattiin Pirkan uraa pitkin, mutta oli niin pehmeä alusta, että vaihdoimme parin kilometrin ja varmaan puolen tunnin jälkeen polkemaan tietä pitkin. 😀 Olihan mukava reilun 2,5 tunnin lenkki!
Lähdössä!
Muutama autokin tuli vastaan…
Ajettiin harhaan! 😀

Hauskaa oli!
Maisemakuvausta harjulla.

Jälkeenpäin Jaanan mies osas kertoa, että ladut eivät vissiin kovin hyvässä kunnossa olleet, koska porukkaa oli tullut laduilta ja jatkanut hiihtoaan hiihtotunnelissa. Eli valitsimme oikein, vaikka maisemista ei koko aikaa päästykään nauttimaan.

2 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Aika parasta pitkä lenkura ja voi vielä turinoida koko ajan. Toi Harhala oli hauska, onneks lopulta ei menty ollenkaan harhalaan kun en ollut puikoissa. =D

  Hienoja kuvia tuli ja karmee naurunremakka Juhan kommentista, että tulkaas nyt sieltä. Kai nyt vähän kesti kun raahattiin pyöriä mäkee ylös toisin kuin Juha joka kepposesti käveli kahta kättä heittäen harjulle. =D

  • NinniM kirjoitti:

   Sä olisit kyllä vieny meiät harhalaan, jos olisit saanu päättää. 😀

   Niin, ja mies oli vielä edelliset 2,5 tuntia istunu paikoillaan, toisin kuin me. 😀 😀

   Oli kyllä mukava lenkki! 🙂 Kiitos vielä seurasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.