Hae
Ninnin energianurkkaus

Täyslepo

Tässä kuvassa on kaikki, mitä mä oon tänään tarvinnut. Eli nenäliinoja, kuumemittari, äitin tekemää mustaviinimarjamehua, viltti sekä BookBook. BookBook on muuten kätevä, samoissa kansissa sekä iPhone että maksukortit.

Nyt siis levätään ja sairastetaan niin kauan, kunnes pääsee taas treenaamaan. Ei auta, vaikka vähän olin sitä mieltä, että polvi- ja selkävaivainen syksy olisi riittänyt ja joulukuu olisi ollut loistava treenikuukausi. Onhan mulla 1,5 viikkoa joulun aikoihin lomaakin. 🙂 Mutta nyt menee päiviä sairastaessa, mutta jospa sen jälkeen olisi hetken mahdollisuus keskittyä vaivojen sijaan treenaamiseen.

Hetken mietin, että laitanko tämän kuvan tänne, mutta laitetaan ny. Kolmas Nainen oli ohjelmassa lauantaina, joten kyllä sitä joskus tulee puettua päällensä jotain muutakin kuin urheilukamppeita. 😉 Tänään puolestaan oon kalpea, tukka pystyssä likaisena, yökkärit päällä jne. 😀

4 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Voi kurja kun oot kippeenä 🙁 paranemisia paljon!

 2. Elisa kirjoitti:

  Vitsin makee asu! Koitahan parannella itsesi kunnolla, niin pääset nopeammin suksimaan (ja ajamaan ja juoksemaan ja…). Ainakin selviytymisvälineesi näyttävät oikein hyviltä! 😉

  • NinniM kirjoitti:

   Voi kiitos!! 🙂 Eiköhän sitä viikonloppuna pääsis hiihtämään ekaa kertaa tänä talvena tuonne ulos. Ainakin nyt näyttää siltä, että olis eka kuumeeton päivä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.