Hae
Ninnin energianurkkaus

Neulotettavana

Tiistain juoksuyrityksen jälkeen kaveri käski varata ajan maakunnasta löytyvältä tunnetulta urheiluhierojalta, joka on tehnyt hommaa vuosia ja vuosia.. No hänen ajat olivat kaikki täynnä lukuunottamatta yhtä puolituntista perjantaille. Varasin sen.

Eihän puolessa tunnissa nyt paljon hierota, mutta aattelin mennä ja katsoa, mitä hän on jalasta mieltä. Hän kertoi diagnoosinsa jo mun seistessä farkuissa, kun olimme hetken jutelleet. Kertoi neulottavansa mut. Kääk!

Kuulemma on vuosikausia hieronut kireitä itb-kalvoja urheilijoilta, ja hieronta ei auta niin hyvin. Peukalolla ei niitä saa auki, pitää käyttää kyynärpäätä ja jos hieroo neljän päivän välein, niin eihän urheilija pysty sitten treenaamaan ollenkaan, koska kyllähän tuollainen hieronta tuntuu vielä seuraavana päivänäkin. Akupunktioneulat ovat tähän kuulemma parhaita.

On mulla aika ketku kaveri. Nimittäin, jos olisin tienny neuloista, niin en olisi mennyt. 😀 Nyt menin, ja sain ihan uuden kokemuksen. Jaana kuittas mulle vaan, että mähän sanoin, että se on hyvä! 😀 Toivottavasti tästä on apua kireeseen itb-kalvoon, joka on kuulemma ehtinyt jo paksuuntuakin polven kohdalta. Nyt täytyy vaan itsekin venytellä ja pesäpallojen päällä pyöritellä nimenomaan tuota lantion seutua ja lähteä löysäämään kireyttä ylhäältä päin. Ei polven kohdalta.

Kuva

Neuloja laitettiin yhteensä yhdeksän kappaletta. Kyllähän se vähän nipisti, kun ihon lävisti, mutta ei ollut niin paha kuin kuvittelin. Neuloja tuli polven ulkosyrjälle, ja lantion kohtaan, missä oli joku itb-kalvon piste. Sekä polven ja lantion välille. Ne vaikuttivat hetken, ja sen jälkeen niiden toimintaa stimuloitiin pyörittämällä. Pariin kertaan pyöriteltiin ja annettiin vaikuttaa, ja lopuksi otettiin pois. Sen jälkeen makasin mm. kyljelläni tuskan hiki valuessa, kun hieroja hieroi lantion seudulta kalvoa auki. Aika loppui kuitenkin kesken, mutta tärkein tuli tehtyä.

Mulla alkoi eilen loma, vasta ensi vuonna (2.1.) töihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *