Hae
Ninnin energianurkkaus

Vuoden vipa viikko


Taas on sunnuntai, ja yksi viikko vierähtänyt. Sinänsä poikkeuksellinen viikko, että oon lomaillu koko viikon. Ulkoilua on tullut enemmän, mitä viikon tunnit näyttävät, koska oon mm. hiihtänyt lasten kanssa ja ollut rinteessä kolmen tunnin ajan. Niin, ja tein mä fyssarin mulle määräämiä pakaraa vahvistavia liikkeitäkin Joupiskan rinteessä. Toki ite en silloin lasketellu, vaan katselin tyttöjen menoa rinteen juurella. Voi olla, että sain katseita osakseni, mutta väliäkö tuolla. 😀

Uus takki ja mösä.

Tunteja tälle viikolle (vko 52) kertyi seuraavanlaisesti:
 
Hiihto 3h 2min
Pyöräily 2h 25min
Uinti 2h 10min
Voima 45min
Juoksu 20min
—————–
Yht. 8h 42min (+ lihashuolto 2h 25min)

Näkyvyys pyörälenkillä on tärkeää! Valo ei ole kameran salama, vaan otsalamppu.
Katselin tuossa vähän juoksukilometrejä keskiviikon lääkärikäyntiä varten. Kolmessa kuukaudessa (loka-joulukuu) oon juossut 35 kilometriä! Jep.. Katotaan mitä lääkäri tuumaa, miten jatketaan tämän ITB-syndrooman kanssa. Oon tässä pohtinu kaikenlaista magneettikuvauksesta kuukauden juoksu- ja pyöräkieltoon. Jos tuo pyöräily ylläpitää ongelmaa? Vaikka oikeasti polveen ei satu pyöräillessä, ainoastaan juostessa. Nyt on vaan loistava aika hiihtää, joten sinänsä kuukauden juoksemattomuus+pyöräilemättömyys olis paras toteuttaa nyt.

Hiihtolenkillä.
Neljä eri ihmistä on todennut, että kipeän polven ulkosyrjä ei ole samanlainen toisen polven kanssa. Kaksi on puhunut paksuuntumisesta. Mutta onko kyse nimenomaan ITBS:stä vai onko ongelmana sen alla oleva limapussi, vai mikä?! Se selviäis kuvauksella, koska kukaan ei pysty sanomaan mikä oikeasti on ongelma. Ens viikolle on varattu myös LPG-hoitoon aika, kokeillaan sitäkin. Itse oon rullaillu ja venytelly lantiota paljon, mustelmille saakka. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *