Hae
Ninnin energianurkkaus

Värikkähät muistilaput

Moon aika ylypiä ittestäni. Moon ollu ny viis päivää ilima herkkuja! Eikä oo teheny tiukkaakaa. Onko syy sitte siinä, että mä söin joulun aikahan nii hirviän paljo? Tai ainaki siltä tuntu. Vai siinä, että paino o noussu syyskuun lopusta kolome kilua? Ny o neliäs päiväs paino laskenu 900g, jote jotai nestettä kropas o ollu.

Vähänkö nää o hyviä.

Sellane noloo juttu pitää myöntää, että moon vissihi ollu aika saamaton, kun katteloo mun muistilappuja.. Ny lähtöö jo kolomas muistilappu eli kolomas vuosi, ku painua seuraan. Ja aikalaalla samoja lähtöpainoja on ollu joka helekkarin tammikuus. Isäntäki totes tuos yks päivä, että koko vuorenha soot painua tiputtanu.. Nii, siltä se vissihi o tuntunu ja näyttäny. Ja taas ollahan lähtötilantehes, voi nolous sentähä.

Siinä se on pörränny vuoden 66-69 kilon välillä.

Tänää oli nii hyvä uintireeni, että kerranki lähärin hymy naamalla kotio!! 🙂 Vaikka kuinka on ressannu tuo polovi, nii ny tuntuu siltä, että teherähän kaikkia muuta ja juostahan sitte ku pystyy.

14 kommenttia

 1. Elisa kirjoitti:

  Ihanaa tekstiä 😀

 2. Ammi kirjoitti:

  Tämmöstä herkkulakkopostausta ei pitäis lukea käsi syvällä karkkipussissa 😀 joo, söin paljon herkkuja joulun aikaan ja jatkan näköjään ihan samaa rataa…

  • NinniM kirjoitti:

   No sä saat syödäkin. 😉

  • Ammi kirjoitti:

   No en tiedä kannattaisko kenenkään syödä tämmöisiä määriä karkkia… Vaan eihän noilla tunnu mun painoon olevan vaikutusta, samoissa lukemissa minäkin pyörin vuodesta toiseen 😉

  • Ammi kirjoitti:

   Mutta hei, tsemppiä sulle herkkulakkoon! Kirjoita siitä oikein monesti, ehkä minäkin innostuisin. Joskus oon kyllä ollu karkkilakossa 6 kk, eikä se ollu vaikeaa. Kun sitten viikonlopuksi ostettiin vaan keksejä ja jäätelöä… 😀 Mutta enpä oo tänä aamuna ekana pistäny suuhuni karkkia! (Ei oo vielä haluttanu, kun söin eilen niin paljon…)

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 Eihän karkit tietenkään terveellisiä oo, mutta ne on hyviä. Saat olla tyytyväinen, etteivät vaikuta painoon. Ehkä et kuitenkaan syö niin isoja määriä kuin luulet? 😉 Musta tuntuu, että tällaisiin juttuihin ainakin mä tarvin kunnon herätyksen onnistuakseen. Muuten tulee annettua periksi..

  • Ammi kirjoitti:

   Kyllä minä kuule syön ihan niin paljon kuin luulen syöväni. Sitä tosin en tiedä, että onko mun paljon vaikka sama kuin sun paljon 😉 Mutta päivittäinen makeanhimo on liikaa :/ No pian se katkeaa, kun lähden tänään taas Kuopioon. Jostain syystä oon siellä syömättä karkkia tai muutakaan makeaa. Tosin välillä on tullut semmoisia hetkiä, että on ihan pakko saada ja silloin olen itselleni sen sallinut. Kun ei niitä hetkiä montaa syksyn mittaan edes tullut.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mikä lähtöpaino ku ei saa selevää?? Mä en nykyistäni kehtaisi laittaa näkyville edes omaan jääkaapin oveen….vois kyllä olla hyvä keino. Oon kans joka vuosi koko aikuisikäni lähes ”laihduttanut” ja tenavista lähtien (vanhin 17v) paino pyörinyt samoissa, olisko sekin jotenkin positiivista?!? Nyt taas uudella innolla kun uusi vuosi alkanut. Tsemppiä meille:)

  • NinniM kirjoitti:

   Ei nuo mulla jääkaapin ovessa oo. 😀 Sivussa eli ei kaikkien näkyvillä. Mua ei painon kertominen haittaa, vaikka en mikään pieni ookaan. Ne oli tarkoituksella osittain sumuisia, mutta niin se paino oli taas päälle 69kg. Syyskuun lopussa se oli 66.1. Tsemppiä! 🙂

 4. Hanne kirjoitti:

  NINNI! nyt sai 3 kertaa lukea jotta ymmärsi =DDDD Voi eiii, mukavasti kirjotettu =)))
  Hyvä sie!!! miula ei oo onnistunu kun 1 päivän suklaalakko, miten se voi olla muka niin vaikeeta 😀 selityksiä selityksiä..mutta kyllä se kuule siitä vielä iloksi muuttuu 😉 Ei siula oo mitään hätää ton painon kanssa!!!!tsemiä herkkulakkoon ja kiva lukea noista onnistuneista uintitreeneistä 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Kolme kertaa?! 😀 😀 Ei se nyt noin vaikeaa tekstiä ole, tai mitäs asut siellä toisella puolen Suomea?! 😀 Kyllä se paino oikeasti sais tippua, nyt ollaan painoindeksinkin mukaan taas ylipainon puolella. Kiitos! 🙂 Sun paino vaan tippuu, joten koitas ny vaan syödä sitä suklaata! 😉

 5. MatuCane kirjoitti:

  Mäkään en ole vielä sortunut – jatketaan samalla ryhdikkäällä linjalla. Murre tekstiä oli kiva lukea.

  • NinniM kirjoitti:

   Loistavaa! Samalla linjalla mennään! 🙂 En viitti kuitenkaan kovin usein noin kirjoitella. Puhun kyllä aika leviäätte, mutta sitä on hankala kirioottaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.