Hae
Ninnin energianurkkaus

Treenihinku

11 päivää liikkumattomuutta takana, mutta nyt alan olla sen verran tervehtynyt, että huomenna aion kyllä mennä uimaan. Ja perjantaina taas pitkästä aikaa valkun kanssa opettelemaan uimista! 🙂 Takaraivossa vaan hirvittää, että tyttöjen kaveripiirissä kiertävä mahatauti rantautuu meille. Jos se on tullakseen, niin ens yönä rävähtää. Käärin juuri matot sivuun, ja vein yläkertaan pesuvadit yöksi. Mieluummin vähän valveutunut ja turhaan, kun kovat siivoukset huomenna.. 😉

Kuten alkukuusta jo mainitsin, niin jotain muutoksia on tarkoitus saada syömisiin ja saada paino tippumaan. Oon tehnyt ihan taulukon (ihme! :D), jossa on tavoiteviikot taivoitepainoineen ja saavutettu kilomäärä.

Pieniä muutoksia oon tehnyt, jotka oikeasti ovat kuitenkin isoja:
– Töissä syön ruuan muovikippojen sijaan oikealta lautaselta. Annos näyttää muovikipoissa paljon pienemmältä, mitä oikeasti onkaan. Ja ruoka on kunnon lämmin ateria salaatteineen.
– Välipala on pakollinen töissä, muuten syönti lähtee käsistä kotona. Syön päivällistä tehdessä leipää, jogurttia jne.. Eli iltapäiväksi siis välipala.
– Mukin oon töissä vaihtanut 3dl lasiksi, josta on jotenkin paljon helpompi juoda vettä. Vettä tulee juotua enemmän kuin paksusta mukista.
– Keliakian takia saan melko vähän kuitua, joten oon taas aktivoitunut Fibrexin Sokerijuurikashiutaleiden käytössä. Niistä saan päivittäisen tarpeen nopeasti.
– Neljä vuotta sitten muutettiin nykyiseen taloon, ja siitä lähtien monitoimikone on ollut kaapissa pölyttymässä. Eikä kyllä käytössä sitäkään ennen kovin ahkeraan, kun kaikki terätkin ovat kuin uusia, vaikka 10 vuotta sitten häälahjaksi se on saatu. Nyt sen sieltä kaapista otin, ja oon opetellu tekemään maistuvia smoothie-välipaloja.
– Tammikuu piti olla tipattomalla eli herkuttomalla. Se meni mönkään, koska olen tunnesyöjä, ja ison suru-uutisen myötä lipsahti vähän. Sen jälkeen annoin olla. Mutta ei se mitään, koska muuten herkkujen syönti on pysynyt hyvin hanskassa.

4 kommenttia

  1. Elisa kirjoitti:

    Hyvä tyttö, anna mennä!

  2. Jenni kirjoitti:

    Toivottavasti pääset treenaamisen makuun taas! 🙂 Ilkeitä tuommoiset pitkät tauot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.