Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 7

Seiskaviikon tunnit olivat melko simppeliä, iisiä viikkoa muutamalla lepopäivällä höystettynä. Sai kerättyä hiilarivarastot sunnuntaiksi täyteen, ja lihakset sai levätä.

Hiihto 5h 59min
Uinti 1h 46min
Voima 40min
Juoksu 30min
—————-
Yhteensä 8h 55min

Kuudenkympin hiihdon lisäksi viikon paras juttu oli puolen tunnin juoksu! Keskiviikon jälkeen en oo juossut, koska en halunnut juosta lauantaina, päivää ennen pitkää hiihtoa. Ja eilen palauttelin hiihdosta, ja tänäänkin vielä vähän tuntuu lonkankoukistajissa/nivusissa. Näin ollen huomenna vasta on tarkoitus testata juoksua jälleen. Nyt oon jo paremmalla fiiliksellä sen suhteen, eikä juoksu niin paljoa jännitä. 🙂

Ihme ja kumma, että olen muuten vielä terveenä. Muu perhe on viime viikolla sairastellut, ja yksi lapsista piti käyttää lääkärissäkin. B-influenssasta oli kyse verikokeen mukaan. Viikon sairastelun jälkeen hän pääsi tänään kouluun. Kovasti oon yrittäny ottaa vitamiinia, sinkkiä jne. Sekä tietenkin pestä käsiä vielä normaalia enemmän. Toistaiseksi olen siis säästynyt. 🙂

Viime kesänä tuli ostettua se Orbean triathlonpyörä. Paljon en ehtiny maantiellä sillä ajaa, kun tuli jo syksyn kylmyys ja märkyys. Trainerin päällä sillä on tullu lyhyitä treenejä tehtyä ja pari kertaa hallissa ajettua. Enemmänkin on tullu käytettyä syksyn ja talven aikana maastopyörää.

Ajoasento pyörässä ei vaan oo kovin kohdallaan, koska en jaksa pitkiä aikoja olla ala-asennossa, vaan tekee mieli tosi pian nousta ylös. Viime kerralla Botniassa ajelun aikana kaveri näki jonkin aikaa meidän ajoa ikkunan takaa. Kyselinkin jälkeenpäin miltä mun ajoasento näytti, koska tiesin hänen sitä katsovan. 😉 Kommentoi juuri tuota, etten viihdy alhaalla kauaa ja pitäisi säätää kohdilleen. Tuon 1,5 tunnin ajon jälkeisenä päivänä polvikin kipuili juoksun yhteydessä. En tiiä oliko ajolla merkitystä, mutta mietin kuitenkin, että onko ajoasento tosi huonokin. Kukaan ei sitä ole satulan vaihdon jälkeen kunnolla katsonut. Oon miettiny myös onko satula mulle oikea.

No tämä kaikki selviää tulevana lauantaina. Jaanaban kanssa viestiteltiin lauantaina hänen Porvoon pyöräkeskuksessa tapahtuneen ajoasentomittailun jälkeen, ja hän sitä todellakin suositteli. Hän kirjoitti siitä myös blogiinsa. 160 euroa on tuo mittaus nyt tarjouksessa helmi-maaliskuun ajan. Onhan sillä hintaa, mutta ainakin ajoasento säädetään kunnolla kohdilleen. Jos vaikka vertaa paljonko oon kuluttanu rahaa näihin polviongelmiin, niin tuo raha on tässä kohtaa pieni. 😉 Kovasti kaipaan matkaseuraa lauantaille Porvooseen ja takaisin, anyone? 🙂

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Hei siinä testissä katotaan se satulakin, varmaan.

  Toivottavasti saat seuraa, mää olisin tosiaan halunnut lähtee mutta töitä töitä.

  • NinniM kirjoitti:

   Joo, tuosta satulasta oli jo alustavasti puhettakin. Eli katotaan sekin. 🙂 Olis kyllä ollu kiva, jos sut olisin seuraksi saanut.

 2. Kaisa kirjoitti:

  Voi voi, pitäisköhän munki mennä tohon? Joku ajoasento- ja satulapäivitys ainakin ois paikallaan 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Jaana oli ainakin tosi tyytyväinen, toivottavasti mäkin yhtä paljon! Ei se asento ainakaan huonommaksi voi mennä. 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  velosport helsingissä kuulemma tekee jotain omaa mitoitusta halvemmalla… spessun BG fit mitoitusta tehdään porvoon lisäksi myös ainakin lahdessa ja oulussa.

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos näistä! 🙂 Täältä Seinäjoelta kun lähtee, niin ei oo oikeastaan väliä mihin suuntaan lähtee. Etelään on vaan nopeampi autolla ajella kuin pohjoiseen. Aattelin käydä tuolla Porvoossa, kun se on hyväksi todettu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.