Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 8

Kasiviikolla tuli muutama hyvä mieleenjäävä treeni, mutta kokonaisuus jäi harmittamaan. Toteutus jäi suunnitellusta monen eri syyn takia. Mutta tulevasta viikosta on taas tulossa hyvä, vaikka lepoviikko onkin! 🙂 Tääkin oli vähän nyt lepoviikko, että palautui 60 kilsan hiihdosta.

Viikko 8:
Hiihto 2h 50min
Uinti 1h 25min
Juoksu 1h 19min
Pyöräily 1h 6min
—————-
Yhteensä 6h 40min

Helmikuussa vuonna 2012 treenitunteja tuli 50 kipaletta, joka on mun ennätys. Ja tuohon vielä vajaa kolme tuntia lihashuoltoa päälle. Hieno helmikuu oli, viikot koostui 11-15 treenitunnista. Kuuhun mahtui kaksi kovaa viikkoa, ja yksi lepoviikko, joten tämäkin nosti tuntimääriä. Tänä vuonna tähän mennessä helmikuu näyttää 29 tuntia, johon tulee vielä muutama tunti päälle. Mun pitäis yrittää opetella pois tuntimäärien tuijottelusta, koska laatu on tärkeämpää kuin määrä. Tiedän, että mulla on nyt parempi kunto kuin viime vuonna tähän aikaan. Tai ainakin toivon. 😀 Peruskunto on kasvanut, mutta vauhdeista en osaa vielä sanoa mitään. Miten voisinkaan, kun juoksemaan en oo päässy, ja maantiepyöräily + avovesiuinti eivät oo vielä ajankohtaisia. Mutta pian nekin selviää! 🙂

Silti, vaikka määrä ei kaikkea ratkaise, niin tulee katottua treenitunteja kovasti. Ja tulee mietittyä kesää, että kuinka jaksan ja selviydyn puolimatkan kisoista. Luotto omaan tekemiseen ei oo niin vahva, kun mitä voisi olla. Luulen, että huono syksy ja talvi vaikuttavat luottoon. Kyllähän treenejä on jääny välistä polviongelman, selän ja sairastelujen takia. Nyt onneksi helmikuu on ollut ehjä, ja tästä pikkuhiljaa katse on jo eteenpäin. Liian suurista määristä on puolestaan haittaa mun tasoiselle liikkujalle, ettei ihan mahdottomia pysty taas tavoittelemaan. Kun itse on epävarma, niin ei voi muuta kuin luottaa valmentajaan ja siihen, että kevät painetaan menemään ja kesällä fiilis on hyvä!

Kuvat ovat viime sunnuntain hiihtolenkiltä. Kivenmaan laavulta, metsästä ja järviladulta. Oli vähän erilainen lenkki kuin ennemmin. Poikkesin normiladulta, koska suksi lipsui niin pahasti. Metsässä pitoa oli enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.