Hae
Ninnin energianurkkaus

Ympäri ämpäri

Kävin eilen taas Botniahallissa ajamassa. On se vaan niin tylsää. Ensinnäkin se, että kello herättää vapaapäivänä viideltä ja sitten se, että monta tuntia täytyy kiertää kenttää ympäri. Maantiekelejä odotellessa! 😉

Jos aina tekis vaan mielekkäitä treenejä, niin ei sitä varmaan kehittyisi ollenkaan. Eli sen takia mä tuonne Botniaankin tähtään lauantaiaamuksi seiskaksi, että saisin pitkiä pyörälenkkejä alle. Niitä ei kovin montaa ehdi maantielläkään tulemaan ennen toukokuun Barcelonan kisaa.

Onneksi sain aina välillä seuraa jostain miehestä, jonka kanssa hetken jutella. Suurin osa siellä ajavista on ruotsinkielisiä, ja mä en niitten puhetta oikein ymmärrä. Sanoinkin jossain vaiheessa edellä ajaville kahdelle miehelle, ja vieressä olevalle miehelle, että jos te mulle puhutte, niin mä en ymmärrä mitään. 😀 Vaihtoivat sitten suomeksi, ja mäkin pystyin naureskelemaan heidän jutuilleen.

Ja näinhän mä yhden tutunkin. Terveisiä vaan Hannelelle. 😉 Enhän mä tunnistanu, vaikka tutunnäköinen olikin.

80 kilsaa tuli poljettua. Yhtä VK1-kymppiä lukuunottamatta PK1:sellä rullailua. Tylsää, mutta kehittävää.

Jännitän tässä Pirkan hiihdossa hiihtäviä. Siskokin on siellä 90km vapaata hiihtämässä. Se, joka on meistä neljästä sisaruksesta kovakuntoisin. Se, joka on maratoninkin juossu alle 3,5 tuntiin. 🙂 On ensimmäistä kertaa täyspirkkaa menossa, puolipirkka meni upeasti pari vuotta sitten. Nyt on vaan flunssa alla, mitä tuossa murehtikin. Aamulla tulikin viesti ennen lähtöä, että ”perinteisen kärki on 13km viime vuotista aikaa jäljessä, joten saas nähdä millainen tappokeli on tulossa”. Viime yön lumimyrsky oli kyllä melkoinen! No ainakin nyt aurinko paistaa, joten onneksi edes sää suosii, jos ei latubaana.

Maistuu salaattikin paremmalta, kun ottimet on Kuubasta asti. 😉 Tuliaiset ovat, ite en oo siellä käyny.

2 kommenttia

  1. Iina kirjoitti:

    Siis huh, pitkä pk-lenkki radalla! Mulle 1.5h tollasen ringin kiertämistä on aivan tarpeeks ja siinäki on jatkuvasti kehiteltävä jotain virikettä niinku kovempia spurtteja jonku vielä kovemman peesissä tai vuorovetoa tai oikeestaan ihan mitä vaan mieleen tulee. 😀 Hyötyä tosta epäilemättä on ja pitkien lenkkien aloittaminen ulkona on varmasti sit helpompaa. Oot kyllä aika sitkeä. 🙂

    • NinniM kirjoitti:

      Sitkeä tai sen verran huonokuntoinen, ettei pysty niihin spurtteihin! ;D Mutta eiköhän tuostakin hyötyä ole. Tuossa just etin hotellia Kuopiosta pe-la yöksi, ja kävit kummasti mielessä, samoin kuin Nina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *