Hae
Ninnin energianurkkaus

Ärrinmurrin

Onpas menny monta päivää ilman kirjoittamista. Jotain flunssan tapaista on ollu, maanantaina oli kurkku kipeä ja sen jälkeen pientä nuhaa. Ei mitään kummempaa, enkä oo jättäny treeniä välistä. Mutta väsyneempi oon ollu, ja mennytkin jo ysin aikoihin nukkumaan. Siitä syystä bloggailu on jääny vähemmälle.

Koirien kanssa ulos lähdössä.

Viime viikon tunnitkin, kuten helmikuunkin, on kirjaamatta, joten nekin tähän samaan syssyyn.

Viikko 9:
Uinti 3h 25min
Pyöräily 2h 42min
Juoksu 1h 6min
——————
Yhteensä 7h 13min

Helmikuu 2013:
Hiihto 15h 7min
Uinti 7h 34min
Juoksu 4h 1min
Pyöräily 2h 35min
——————-
Yhteensä 31h 52min

Kävin eilen juoksemassa ulkona. Pakkasta 9 astetta ja tosi liukasta. Mietin pitkään, että voinko mennä juoksemaan ulos. Päädyin kuitenkin ulkona juoksemiseen maton sijaan, koska 45 minsaa matolla on tylsää. Mietin myös, että uskallanko laittaa nastalenkkarit tavallisten tuttujen ja turvallisten Asicsien sijaan. Samoilla nastoilla on tullu juostua jo pari talvea, mutta niitä en oo polviongelmien jälkeen käyttäny.

Aattelin, että mieluummin turvallinen pohja ja nastat alle, kuin liukasta ja jännitystä vaativaa juoksua. No ei ollut ihan sitä mitä lenkiltä haettiin. En mene enää pakkasella, nastalenkkareilla enkä epätasaisella alustalla juoksemaan. Etsin jonkun hallin Seinäjoen alueelta, jossa voi juosta ja juoksen matolla. Näillä mennään toistaiseksi, ettei tule yhtään mitään tuntemuksia polven takana oleviin jänteisiin tms.

Lenkin jälkeen harmitti niin paljon!! Niin paljon, että sen huomasi ympärillä olevat ihmiset. Niin paljon, että laukaisi tunnesyöjän valloilleen. Eilen paino 65.8, tänään 67.0. Jihaa.

Onneksi yö helpotti fiilistä, ja taas mennään tuultapäin. Kyllä tämä tästä! 🙂 Maanantain puntti sai kyllä hymyn kasvoille, joten täytyy aatella kaikkia hyviä juttuja.

Garmin ei muuten enää mittaa sykettä kunnolla. Ei vaikka on Polarin vyössä Garminin lähetin kiinni. Täytyy vaihtaa Polarin kello käyttöön. Siitä ei vaan näy vauhtia, kun en tykkää erillisestä gps-mokkulasta. Toki eilisellä lenkillä en olisi ees vauhtia halunnu nähdä, niin hidasta se näyttää olevan. 😉

Tätä päivää piristi saamani Polarin reppu! 🙂 Testijutuissa oon taas mukana.

2 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Tiesitkö, että Ylihärmässä n. 45min Seinäjoelta on urheiluhalli nimeltä Anssin Jussin Areena (Härmän kuntokeskuksen vieressä), jossa on 175m juoksurata (rinki hallin yläkerrassa). Maksaa 6e kerta, perjantaisin klo 18–> urheiluseuran sponsoroima ilmainen vuoro. Tällöin tosin on yleensä aika paljon porukkaa.
  Ajattelin vaan mainita, kun olet sisäjuoksumahdollisuutta peräänkuuluttanut.
  Kannattaa aina varmistaa puhelimitse, että rata on vapaa kun kauempaa lähtee. Joskus on jotain seurojen vuoroja tai sitten konsertteja tms. jolloin rata ei ole käytössä.
  hyviä treenejä ja aurinkoista kevättä toivottaa Kaisa

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos Kaisa tästä infosta!! 🙂 En tienny, että tuoltakin areenasta juoksurata löytyy. Vois jopa tehdä juoksun ja uinnin samalla kerralla. Ainut kylpylä, josta löytyy oikein matkauintiakin varattu allas, on Härmässä. 🙂 Kiitos paljon!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *