Hae
Ninnin energianurkkaus

Kymppiviikko

Niin se fiilis vaihtelee, katosta lattialle ja taas kattoon. ūüėČ Te saatte siit√§ sitten osan, halusitte tai ette. ūüėÄ Viikonlopun treenit, tai l√§hinn√§ juoksu, sujui paljon paremmin kuin torstain. Lauantaina 45 minuuttia matolla, eik√§ mit√§√§n ongelmaa miss√§√§n!! Eli t√§ytyy siis oikeasti mietti√§, ett√§ koska ja miss√§ juoksen.

Vaikka viikonloppuna tuli istuttua aika monta tuntia autossa, niin siit√§kin huolimatta sain kaikki treenit tehty√§. Piipahdimme Pohjois-Karjassa tytt√∂jen ja koirien kanssa koiran√§yttelyss√§. TRIsomen Hannen kanssa tehtiin tietenkin treffit, kun noin l√§helle osuttiin. ūüôā Viimeksi ollaan n√§hty elokuussa. Hanne vietti aikaa meid√§n kanssa koiran√§yttelyss√§, ja sen j√§lkeen k√§vimme sy√∂m√§ss√§. Oli tosi mukava vaihtaa kuulumiset! ūüôā Onneksi meid√§n ei tarvinnu tyhjin k√§sin l√§hte√§ kotiin, vaan tuliaisina oli muutama pokaali ja ruusuke. ūüėČ

Viikko 10:
Pyöräily 2h 30min
Juoksu 1h 57min
Uinti 1h 55min
Hiihto 1h 14min
Voima 1h 8min
—————
Yhteensä 8h 44min

Tied√§ttek√∂, m√§ voisin uida uimahallissa kaikki treenini m√§rk√§puvulla. Tuntuu, ett√§ on paljon helpompaa. Vauhti on kovempaa. Jalat ja arse on pinnalla, eik√§ miss√§√§n syv√§ll√§. Vaikka ei ne normaalistikaan, niin kun m√§rk√§puvun laittaa, niin eiv√§t kyll√§ laahaa yht√§√§n. No onneksi p√§√§sen t√§n√§√§n taas m√§rk√§puvulla uimaan. ūüėČ

Rinkiäkin tuli sunnuntaina taas ajettua, peekoota peekoota.

9 kommenttia

 1. MatuCane kirjoitti:

  Miten se uusi ajoasento toimii nyt käytännössä kun olet pari kertaa päässyt kokeilemaan? Kannattaako siihen analyysiin meikäläisenkin mennä?

  • Jaanaba kirjoitti:

   Joo kerro tuntuuko hyvältä vai pahalta. =)

  • NinniM kirjoitti:

   Mullehan ei siis tehty kovin isoja muutoksia. Vaikka tankoa nostettiin, ja k√§det ovat leve√§mm√§ll√§, niin silti jotenkin olkavarret v√§syy. Mun t√§ytyy viel√§ kattoa, ett√§ onko satula nokka kallellaan liikaa vai mit√§ h√§. ūüėÄ

 2. Hansu kirjoitti:

  Kyll√§ halutaan! ūüôā
  Kiva että polvi kesti.
  Niin ihana kaverikuva ūüėČ niin ja onnea hienosta menestyksest√§ missikisoissa!! ūüôā

  • NinniM kirjoitti:

   No hyv√§!! ūüėÄ Eik√∂ se kuulukin t√§h√§n hommaan, ett√§ v√§lill√§ tihkasee ja v√§lill√§ menee superisti. ūüėČ

   Kiitos, onneksi noissa missikisoissa ei arvostella handleria. ūüėÄ Sit√§ se Hannekin vissiin pohti, kun mietti voiko toppavaatteissa tulla keh√§√§n. ;D

  • Hanne kirjoitti:

   No varmaan just sen takia Milli ei päässy loppurätinöihin kun tuomari katto että se toppapukuinen hullu ei saanu koiraa asettumaan =D

   Kiva oli nähdä <3

  • NinniM kirjoitti:

   No h√∂p√∂ h√∂p√∂! ūüėÄ Millih√§n seisoi niin hienosti, ei mit√§√§n ongelmaa. ūüėČ Kiitos viel√§!

   Niin oli! <3

 3. Ninni kirjoitti:

  Miulla on sulle kysymys! ūüėÄ niin ett√§ mit√§k√§ miun kannattaa pukea p√§√§lle triathloniin? Vaatekriisi vaikka hein√§kuuhun on viel√§ aikaa! ūüėÄ

  • NinniM kirjoitti:

   Noh.. ūüėÄ Ohutta kangasta oleva toppi ja shortsit. Pikamatkalla ei periaatteessa tarvi py√∂r√§ilyhousuja, paitsi jos oot niihin tottunu ja sun persusta niit√§ tarvii. Mutta tavallisilla py√∂r√§ilyhousuilla on inhottavampi juosta, kun pehmuste on paksu. Parempi olis triasu. On se sitten kaksiosainen tai yksiosainen (makukysymys). Mutta siin√§ pehmuste on ohuempi, joten on mukavampi juosta, mutta saa my√∂s py√∂r√§ilyyn v√§h√§n pehmustetta.

   Eli p√§rj√§√§t siis ihan juoksutrikoilla ja topilla, mutta jos haluat uutta vaatetta ja shoppailemaan, niin sitten triasu. ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.