Hae
Ninnin energianurkkaus

Painotaulukkoa ym

En muista oonko kertonut, mutta tulevaisuudessa edustan SSU-Triathlonin värejä. En tosin tiedä vielä, mitkä värit ovat. 😀 Seinäjoen Seudun Urheilijat on siis tuo SSU, ja ennemmin porukka on edustanut pääseuraa, mutta tuleva kesä on ensimmäinen SSU-Triathlonille. Jäsenmaksuni maksoin, ja lisäksi maksoin kansainvälisen lisenssin, mikä vaaditaan ulkomailla kisaillessa. Ja Barcelonaan on oikeasti enää vain kaksi kuukautta!! Apua, kun se tulee nopeesti! Mä en oo ollenkaan valmis.

Painotaulukko näyttää tänään tältä. Ihan niin helppoa tää ei oo ollu, kuin mitä taulukko antaa ymmärtää. 😉 Oikeasti päiväkohtainen painokäyrä on melkoista siksakkia, mutta tärkeintä taitaa kuitenkin olla allaoleva. Eli siis se, että paino on nyt kilon vähemmän kuin viime kesänä.

Sain kutsun yhteen aikakausilehden haastatteluun, aika mielenkiintoista! 😉 Kerron lisää myöhemmin, kun haastattelu on tehty.

Ihania ulkoilukelejä kaikille! Ja viikonloppua! Aurinkoa on luvattu koko viikonlopuksi! 🙂 Mulla olis tänään luvassa reilu kymmenen kilsan juoksulenkki. Mietin vielä, että missä sen toteuttaisin. Hallia ei ole saatavilla, ja matto on tylsä, mutta uskallanko kokeilla ulkona?! Polvituen vois laittaa, niin se lämmittäis..? Katotaan kuinka naisen käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.