Hae
Ninnin energianurkkaus

Pienemmät ympyrät

Lauantain pitkä päivä ja myöhään reissusta kotiutuminen olivat syyt siihen, miksi kello ei herättäny sunnuntaina viideltä ja suunta ollut kohti Botniaa. Suuntasin pyöräni kanssa vasta illalla kohti Kuortanetta ja urheiluopistoa. Siellä on Seinäjoen Pyöräpoikien ja SSU-Triathlonin pyörävuoro sunnuntai-iltaisin. 1,5 tuntia on varattu aikaa pyöräilylle.

Aattelin lähteä ensimmäistä kertaa kokeilemaan 200m hallin ympäri polkemista. Alusta oli erilainen, ja kaarteet jyrkät. Alkuun jopa pelottavan jyrkät, ja meinasi oikeasti mennä ykkösradalta pitkäksi. Lisäksi pelotti, että neloselta ajaa ulos, koska kaarteet oli nostettu ylös ja näin ollen kaltevat. Kolmosradalla olikin mukavinta polkea. 1,5 tunnin treenistä tuli oikein hyvä! Porukka oli mukavaa ja kotoisan tuntuinen tunnelma, vaikka en ketään tuntenutkaan. 🙂 Pyöräilijöitä oli yhdeksän, joten meno oli mukavan väljää. Toki lyhyelle radalle ei sellaisia määriä sovikaan kuin pitemmälle. Peesiäkin löytyi välillä, niin hitaampaan kuin kovempaankin vauhtiin.

Oikeat pyöräilijät, ja oikeat juoksijat (ainakin pikajuoksijat) taitavat tuollaisista kaarteista tykätä, mutta mä kerran tuolta hallista juoksijanpolven saaneena en tykkää. Pyöräilyssä niistä ei toki haittaa ollut. Lopun lyhyen juoksuverran tein erillisellä suoralla juoksemalla edestakaisin. Suora oli varmaan 80-100m. En uskaltanu tuolle radalle juoksemaan, vaikka tuon olisi toki saanut laskettua ja näin olle kaltevuus olisi poistunut.

Joku on muuttunut. Mikä? 🙂

Viikon 11 tunnit:
Uinti 2h 30min
Pyöräily 2h 9min
Juoksu 1h 53min
Voima 1h 39min
Hiihto 1h 29min
—————–
Yht.  9h 40min

4 kommenttia

 1. Kauramoottori kirjoitti:

  Satula on vaihtunut mustaan Adamoon?

  • NinniM kirjoitti:

   Kymmenen pistettä ja papukaija-merkki! 🙂 Treenikaverilla oli samanlainen musta, joten häneltä se ja oma valkoinen eteenpäin. 😉

 2. Punatulkku kirjoitti:

  Tarkistamatta aikaisempia postauksia olisin veikannut, että satula on taempana kuin ennen. Mutta kun kurkkasin, niin satulan väri on muuttunut valkoisesta mustaksi ja ilmeisesti merkkikin on vaihtunut :))

  • NinniM kirjoitti:

   Ehkä kuvakulma vaikutti siihen ajatukseen. Merkki pysyi samana, mutta väri on tosiaan vaihtunu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *