Hae
Ninnin energianurkkaus

Valkoinen myrkky

Työkaveri kiikutti mulle Tieteen Kuvalehden 11/2012, jossa oli kolmen aukeaman juttu sokerista. Tuosta valkoisesta myrkystä. Täytyy sanoa, että aika mielenkiintoinen juttu. Tärkeimmät asiat olivat, että kuinka sokeri vahingoittaa maksaa kuten alkoholi. Orjuuttaa pahemmin kuin kokaiini. Aiheuttaa vieroitusoireita kuten heroiini ja altistaa ahmimiselle kuten kannabis. Alkoholi on noista kolmesta aineesta ainut, joten olen kokeillut, joten väitteisiin en tarkemmin ota kantaa. Enkä myöskään siihen, että asia oli testattu rotilla.
Kuitenkin suurena sokerin ystävänä en väitteitä voi kumotakaan. Kyllä se vaan koukuttaa. Sokeri.

4 kommenttia

  1. Ammi kirjoitti:

    Tämäpä sattui, just kun ”ylistin” sokeria omassa blogissani 😀 Se mitään myrkkyä ole! 😉

  2. Minde kirjoitti:

    Hui. Tän jutun sattumuisin luin itsekin jossain. Aika herättelevä.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.