Hae
Ninnin energianurkkaus

Mainoksen uhri

Treenikassia pakatessa mietin, että kuinka paljon ihminen mainostaa asioita tietämättään. Tai osaltaan tietenkin myös tiedostaen. Mä kiinnitän huomiota ihmisten treenivaatteisiin, elektroniikkaan ja lisäenergiaan. Näen merkit. Jos on paljon samaa laitetta tai samanmerkkisiä kuteita/tavaroita, niin niiden täytyy olla toimivia!

Itse pakkasin eilen tavarani Polarin reppuun. Ranteessani oli Polarin mittari, ja kengässäni Polarin juoksusensori. Ja päässäni Polarin huivi. Pitkälle siis Polarin tyyppi ilman, että mitään sponsorietuja saan itselle. 😉 Paitsi se täytyy kyllä sanoa, että osan näistä tuotteista oon kyllä saanu kiitoksena.

Jäin miettimään, että mitä kaikkea mä oikein mainostan. Tässä on mm. buffini, jotka omistan. Kyllä mulla vaikuttaa sekä väri sekä firma/tuote siihen, minkä mieluiten päähäni/kaulaan laitan. Ainoastaan yksi näistä on ostettu, ja se on tuo Suomi-buff.

Neljä vasemman puoleista on eniten käytössä, neljä oikeanpuoleista vähiten.

Tiedättekö, mitä juuri tein. Mainostan siis jo blogissakin. 😀 No näistä ei ikävä kyllä kukaan maksa mitään. Kuinka paljon mä liikunkaan ulkona hiihtäen, juosten, pyöräillen, ja sitten taas uimahallilla ja kuntosalilla. Joku sais pienellä vaivalla mainoksen helposti näkyviin liikkuvaan mainostauluun! Firmalle näkyvyyttä helposti!! Ihan oikeasti. Vink, vink! 😉 ninnille@gmail.com on osoite, minne voi tarjoukset jättää. 😉

Tilasin muuten viime viikon torstaina Saksasta vähän pyöräilyvaatetta, koska en omista kuin yhden vaalean pyöräilypaidan. Tilasin sekä pitkä- että lyhythihaisen. Lisäksi myös irtolahkeet. Torstaina siis lähti tilaus, ja eilen postipoika soitti, että hän tuo mulle paketin töihin! Uskomattoman nopeaa! 🙂 5 päivää ja viikonloppukin välissä. Juomapullokin tuli kaupan päälle! Firma on siis Bob Shop, ja tätäkään mainosta ei ole maksettu. 😀

Ehkä vähän nafteja olivat, mutta toisaalta ei mun tästä oo tarkoitus kasvaakaan. Italialainen M-koon nainen on eri kokoinen kuin suomalainen. 😀 Oliko yllättävää, että värimaailma on musta-valko-punanen?! 😀

14 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  HIrvee määrä tuubeja. Mää haluaisin kans ton FInntriathlon satavuotta =D tuubin, mutta en vaan saa aikaiseksi tilattua. Laiska.

  Mulla on yks jo vuosia sitten tilattu italialainen pyöräilypaita ja se on niin nafrti ettei voi pitää. Pieniä ovat he.

  Tossa sun punakauluksisessa paidassa on mua miellyttävä kauluksen malli. Mua ahristaa ihan hirveesti pystykaulus. =D

  • NinniM kirjoitti:

   Noita tuubeja on tosiaan ilmestyny, ja kätsyjä kyllä ovat sekä kesällä että talvella. 🙂

   Mulla on vielä pitkä selkä, joten olisivat myös voineet olla pidempimallisiakin. Mutta jos mä kaventuisin sivuttaisen suunnan lisäksi pituussuunnastakin. 😀 Tuo kaulus oli oikeasti todella mukava! Ei ahdistanu vetskari yhtään!

 2. Kaisa kirjoitti:

  Hianoja paitoja!! 🙂

 3. Kaisa kirjoitti:

  … ja mä oon kans muuten miettiny tota ihan samaa mainostusasiaa! Siis että kyllä sais joku hyvää näkyvyyttä palvelulleen/tuotteelleen, jos mainostais vaikka mun pyöräilykypärässä tai paidanselkämyksessä, kun kuitenkin tuntikausia joka viikko pörrään enemmän ja vähemmän julkisilla paikoilla sporttaamassa!

  • NinniM kirjoitti:

   No älä muuta sano! Mä en ainakaan paljon sellasesta mainoksesta tarttis, mutta en kyllä tietty mainostais mitään sellasta, mistä en tykkäis.

 4. Pia kirjoitti:

  Värisamikset! Vähän olen joissain paidoissa ja yksissä shotseissakin joutunut tinkimään, mutta musta-puna-valkoiset on kyllä hyvät!

 5. MatuCane kirjoitti:

  Karjalan värit ovat minunkin suosikki. Kai tuossa sponsoroinnissa mietitään vaikuttavuuttakin ja se ehkä korreloi vahvasti meidän saamiin sponssieuroihin. En mä tuolla maantiellä polkiessa yleensä ehdi muita mainoksia huomaamaan kuin sen edellä polkevan ahterista ja sekin on yleensä poikittain 😉

  • NinniM kirjoitti:

   Mä lähinnä mietin sitä kuinka mä voisin mainostaa jotain ihan normaali-ihmisille, en muille triathlontyypeille ja hulluille! 😀 Eli en käytännössä niin paljon omille treenikavereille, vaan ihan ventovieraille tuolla liikkuessani. Vaikka esim. paikallista kuntosalia tai jotain tuotetta tai mitä ny ikinä tuleekaan mieleen. Onhan moni juttu hyvä myös tavalliselle kuntoilijallekin. 🙂

 6. Kipa kirjoitti:

  Aivan ihania pyöräkamoja tuola nettikaupasa, kiitti vinkistä 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Mulla olis pari pyöräilypaitaa kans varastossa…ei mee ehkä sun väreihin, mut vaikka harkkapaitoina:))) Ja hei, kyllä me voitais sua lähtee vaikka vähä sponssaamaan…oot niin kova tapaus!!!

  -carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *