Hae
Ninnin energianurkkaus

Viisaria kääntämässä

Tänään oli Nurmossa Viisarinkääntöhölkkä, jossa matkana oli 6 kilometriä. Aattelin käydä koittamassa, että miltä näyttää tämänhetkinen vauhti juoksemattoman talven jälkeen. Suurin syy tuohon juoksuun oli, että hain sillä lisää vauhtia tuleville lenkeille.

Lämpömittari näytti +5 astetta, ja aurinko paistoi. Niinpä päätin laittaa jalkaan trikoot ja pitkähihaisen paidan. Inhoan liian lämmintä, joten mieluummin kovasykkeisellä lenkillä kylmä kuin kuuma. 😉 Autonavain Spibeltiin, ja menoksi.

Etukäteen pohdin, että oon tosi tyytyväinen, jos saan keskivauhdin alle 5min/km. Sitä lähdin siis yrittämään. Reitti oli sulaa asfalttia hiekoitushiekkoineen. Ainoastaan kaksi alikulkutunnelia vähän jäisiä/hiekkaisia/vetisiä. Vauhtia ei niissä tarvinnu hidastaa, mutta täytyi katsoa mihin astuu.

Olin laittanu uuden kengän hinkkaamaan vasempaan akillesjänteeseen laastarin, ettei nyt hinkkaisi. No ei hinkannut, mutta oikea akillesjänteeseen tuli haava ja sukka oli verinen. 😀 Vipan kilometrin vaivasi, aivan kuin olisi ollut kivi kengässä. Mutta ei niin paljon kuitenkaan vaivannu, että olis vaikuttanut vauhtiini.

Lopputulemana 6km aikaan 29:19 eli keskivauhti oli 4:53min/km. Tavoite saavutettu, ja toivottavasti se tärkeämpi tavoite myös. Mutta sen näkee tulevilla lenkeillä. 😉 Kaikkeni annoin, enkä yhtään lujempaa olisi päässy. Keskisyke oli 179, joka on vähän alempi kuin odotin. Aattelin, että painuu yli 180 (yli anaerobisen kynnyksen).

Ohi on. Hiki on.

Mulla on jostain syystä ollu viime aikoina kisoissa hyvä arpaonni, ja taas napsahti! 😀

”Savuton säilyttää tyylinsä” -pyörälaukku ja käsisaippua! 😀

Päälle vielä palauttava pörräily maastopyörällä samassa auringossa.


 
Arvontaan voi osallistua vielä vuorokauden verran! 🙂

8 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Onnittelut hyvin mennestä juoksusta mikäli se nyt ei oo aprillipila! =D Melkein en uskalla kommentoida tänään enää kellekään mitään kun menin yhteen aprillipilaan ihan täysillä. =D

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos! 😀 Tää on totista totta. 😀 Mulla pitäis olla joku todella hyvä juttu, että viittisin aprillata. Ei ole, niin en aprillaa. En oo sitä tehny tänään ees muksuille. Eivät varmaan muistaneet ees koko päivää, joten todesta olis kyllä menny. 😀

 2. Päivi kirjoitti:

  Onneksi olkoon hyvästä juoksusta!

 3. Iina kirjoitti:

  Onnea hyvästä juoksusta! Musta kaikki nelosella alkavat vauhdit on kovia. 😉

 4. Hansu kirjoitti:

  Onnittelut tosi hienosta juoksusta! Kovan ajan oot kyllä kipittänyt 🙂

 5. Heidi kirjoitti:

  Onnea juoksusta! Arvasin jo ennenkuin edes loppuun asti luin että alle 30min on loppuaika 😀

 6. NinniM kirjoitti:

  Kiitos Päivi, Iina, Hansu ja Heidi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.