Hae
Ninnin energianurkkaus

Kokovartalokipsissä

Töiden jälkeen lähdin pikaisesti piipahtamaan Nokialla. Ensin altaaseen Venlan kanssa pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta olikin jo vierähtäny yli kaks kuukautta. Se on muuten jännä, kuinka joskus joku laji kulkee hyvin ja joskus huonosti. Viime viikon torstaina märkäpukutonni kulki hyvin, seuraava uintikerta pääsiäisen jälkeen oli kuin liisterissä olisi uinu. Tänään oli jotain siltä väliltä.

Mun mittapuulla oli muuten rankka treeni. Sisälsi mm. 10x50m III-vauhtia eli lujaa, ja vielä lopussa 4x50m kolmosta. Nämä kaikki 1:15 lähdöllä, mikä tarkoittaa siis sitä, että uit kuinka kovaa tai hiljaa, niin päädystä seuraavalle viiskymppiselle startataan minuutin ja viidentoista sekunnin välein. Mun viiskymppisiin meni aikaa tällä kertaa 47-50 sekunttia, eli palautuksillekin jäi aikaa, mutta kuten sykekäyrästä näkee, niin enpä ihan ehtiny palautua. 😀 Ja sen verran voisin vielä sanoa, että ekassa kympin satsissa joka toinen viiskymppinen oli Venlan peesissä, eli vähän helpotti. Silti olin kyllä uinnin jälken poikki, mutta mikä tärkeintä oli hyvä treeni ja vinkkejä tekniikkaan taas tuli!

Uinnin jälkeen mulla oli treffit Jaanaban kanssa kuntosalille. Kävin siis vieraissa. Oudolla kuntosalilla treeniin vierähtää aikaa enemmän, vaikka kuinka yrittäisit tehdä jutut kellon mukaan reippaasti. Joutuu etsimään milloin mitäkin. No sunnuntaina pääsee taas ”kotisaliin” eli Liikuntakeskus Pulssiin.

Harmittavasti Jaana joutui itse jättämään orastavan flunssan takia treenin väliin, mutta nappaspa sitten kameran mukaan. Alla kuvasatoa. 😉 Salin laitteet eivät ole ihan tätä päivää, mutta hyvin niillä treenin saa tehtyä. Eipä Seinäjoella ilmaista salia ole. Pikkuisen saatiin katseita, kun toinen riehuu laitteissa ja toinen kameran kanssa. Sentään hommia tein hiki hatussa, mutta sarjojen välillä ehdittiin hyvin jutella. 😉

Nyt tuntuu koko kropassa treenit, eli perille meni. Seuraavaksi lepoa ja palautumista. 🙂 Kiitos Jaanalle vielä kuvista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.