Hae
Ninnin energianurkkaus

Vihdoin maantiellä!

Ohjelmassa luki eiliselle pyöräily Botniahallissa, mutta ihan parasta, korkkasin maantien!! Reidet ja persus oli perjantain puntilta ja edellisen päivän pyörä+juoksu -yhdistelmästä niin kipeet, että jo sekin teki lenkistä aika tönkköä. Mutta kaikesta huolimatta ihan älyttömän kivaa! Ja vielä hyvässä seurassa tietty! 😉

Ajeltiin tuolla sivuteillä Ylistaro-Lapua välillä, ja käytiin vähän kokeilemassa Simpsiön mäkeäkin ajelemassa ylös. Mun on ihan pakko saada Barcelonaan toisenlainen rataspakka, koska nytkin ajelin pienimmällä vaihteella ja olisin halunnut vielä pienempää. Nyt on Shimanon 105 11-25 takana, ja edessä Shimanon 105 53-39. Jaana kyllä paineli samanmoisella yhdistelmällä reippaasti ylös, mutta on paljon kovakuntoisempi ja yli 10 kiloa kevyempi. Mutta hei, mä lasken alas ne mäet aina nopeempaa! 😀

Ja hei, nyt satelee lunta hiljalleen. Jee.. :/ 😀 Mutta kyllä se kevät sieltä tulee, uskokaa tai älkää!

4 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Siis mää tuun tännekin kauhisteleen näitä maantiepyöräilyitä keskellä talvee. =D

  Mutta on se kiva kuitenkin, että pääsit pihalle pyöräilemään hallin sijaan.

  • NinniM kirjoitti:

   😀 Aika kylmää kyytiä oli vielä lauantaina, toki aurinko vähän lämmitti. Mutta mukava lenkki oli! 🙂

 2. Mika kirjoitti:

  Kyllä se kevät tosiaan taitaa tulla vaikka nytkin hiljalleen satelee lunta. Forecan 10 päivän ennustukset on ahkeraan käytössä ja nyt näyttäis että täällä vähän etelämpänä länsirannikolla yöpakkaset loppuis viikonloppuna ja ens viikolla päivälämpötilat ois +7C!

  Enpä oo pariin viikkoon enää käyttänyt hanskoja juoksulenkeillä ja varmaan ens viikolla pipokin vaihtuu lippikseen. Ja eilen näin ekan maantiepyöräilijän ulkona!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.