Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisa-asun uudistus

Saanko esitell√§ painosta tulleen kisa-asuni! ūüôā Kiitos Tilitoimisto Haukkala ja Liikuntakeskus Pulssi!! ūüôā

Eip√§ oo ennen tullu omaa persustaakaan kuvattua, mutta nyt tuli! ūüėÄ

Kävin tänään pyörälenkillä ja alkuun tuntui tosi raskaalta. Huomasin, että tuuleekin vähän. Vauhtia ei ollut oikein mitään. Siltä tuntui, nopeusmittaria ei ollu käytössä. Kun olin ajellut kymmenisen kilsaa, niin pyörä alkoi kulkemaan. Totesin itselleni, että no nyt mennään ja tuntuu hyvältä! Mietin kuinka talven treenit on tehneet tehtävänsä. ;D Ja aattelin, että nyt jalat on tuoreemmat kuin viime lauantaina, kun tuntui tosi pahalta. Nautin ajelusta ja olin fiiliksissä! En suunnitellut lenkkiä etukäteen, ja kun olin ajanut tunnin, niin tein u-käännöksen ja lähdin samaa reittiä takasinpäin.

Sitten tuli sein√§ vastaan. Vastatuuli. Tuuli vesitti kaiken mun ilon! ūüėÄ Olin tullu my√∂t√§tuuleen, ja kun lenkki oli ollu v√§h√§n hassunmuotoinen, niin en yht√§√§n tajunnut, ett√§ olin k√§√§ntynyt my√∂t√§tuuleen. Sitten taas tehtiin t√∂it√§, eik√§ en√§√§ tuntunut helpolta, ei en√§√§ tuntunu silt√§, ett√§ talven treenit olis tehneet teht√§v√§ns√§. L√§hinn√§ silt√§, ett√§ olis pit√§ny py√∂r√§ill√§ enemm√§n! ūüėÄ Vaikka kuinka √§rsytti, niin v√§h√§n kyll√§ nauratti oma tyhmyys! Nyt taas opetellaan noita tuulia ja kuinka kevyt se py√∂r√§ onkaan ja samalla herkk√§ sivutuulellekin.

4 kommenttia

 1. MatuCane kirjoitti:

  Tuulella ei ole ystävää. Liian usein olen itsekin haksahtanut tuohon samaan ansaa.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei tosi hyv√§lt√§ n√§ytti tuo sun kisa-asu:)) ja n√§yt√§t kyll√§ tosi pienelt√§…kuinka sun painonpudotus on edistynyt???

  Carita

  • NinniM kirjoitti:

   Siit√§ tuli kyll√§ tosi kiva! ūüôā Paino on nyt ollu aika samoissa pitk√§n aikaa. Aattelin ens viikolla tehd√§ taas painopostauksen. ūüôā Oli mulla sellasia kivoja kuvia, joissa sis√§reidet hienosti pursus, kun tuo pehmuste oikein niit√§ korostaa. Samoin tuli reisiin kuminauhoista kunnon painaumat. ūüėÄ Mutta parhaat kuvat tietty valittin. ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.