Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisa-asun uudistus

Saanko esitellä painosta tulleen kisa-asuni! 🙂 Kiitos Tilitoimisto Haukkala ja Liikuntakeskus Pulssi!! 🙂

Eipä oo ennen tullu omaa persustaakaan kuvattua, mutta nyt tuli! 😀

Kävin tänään pyörälenkillä ja alkuun tuntui tosi raskaalta. Huomasin, että tuuleekin vähän. Vauhtia ei ollut oikein mitään. Siltä tuntui, nopeusmittaria ei ollu käytössä. Kun olin ajellut kymmenisen kilsaa, niin pyörä alkoi kulkemaan. Totesin itselleni, että no nyt mennään ja tuntuu hyvältä! Mietin kuinka talven treenit on tehneet tehtävänsä. ;D Ja aattelin, että nyt jalat on tuoreemmat kuin viime lauantaina, kun tuntui tosi pahalta. Nautin ajelusta ja olin fiiliksissä! En suunnitellut lenkkiä etukäteen, ja kun olin ajanut tunnin, niin tein u-käännöksen ja lähdin samaa reittiä takasinpäin.

Sitten tuli seinä vastaan. Vastatuuli. Tuuli vesitti kaiken mun ilon! 😀 Olin tullu myötätuuleen, ja kun lenkki oli ollu vähän hassunmuotoinen, niin en yhtään tajunnut, että olin kääntynyt myötätuuleen. Sitten taas tehtiin töitä, eikä enää tuntunut helpolta, ei enää tuntunu siltä, että talven treenit olis tehneet tehtävänsä. Lähinnä siltä, että olis pitäny pyöräillä enemmän! 😀 Vaikka kuinka ärsytti, niin vähän kyllä nauratti oma tyhmyys! Nyt taas opetellaan noita tuulia ja kuinka kevyt se pyörä onkaan ja samalla herkkä sivutuulellekin.

4 kommenttia

  1. MatuCane kirjoitti:

    Tuulella ei ole ystävää. Liian usein olen itsekin haksahtanut tuohon samaan ansaa.

  2. Anonymous kirjoitti:

    Hei tosi hyvältä näytti tuo sun kisa-asu:)) ja näytät kyllä tosi pieneltä…kuinka sun painonpudotus on edistynyt???

    Carita

    • NinniM kirjoitti:

      Siitä tuli kyllä tosi kiva! 🙂 Paino on nyt ollu aika samoissa pitkän aikaa. Aattelin ens viikolla tehdä taas painopostauksen. 🙂 Oli mulla sellasia kivoja kuvia, joissa sisäreidet hienosti pursus, kun tuo pehmuste oikein niitä korostaa. Samoin tuli reisiin kuminauhoista kunnon painaumat. 😀 Mutta parhaat kuvat tietty valittin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *