Hae
Ninnin energianurkkaus

Iha vaa juoksusta

Mulla oli perjantaina vuorossa yhdistelmätreeni, joka sisälsi 45 minuuttia pyöräilyä ja päälle 5 kilometriä juoksua aerobisella kynnyksellä (mulla syke 160) tai vauhtikestävyys ykkösellä (160-170).

Pyörä ei kulkenu, niin kuin ei vielä muinakaan kertoina. Vähän täytyy saada kilometrejä ulkona alle. Mutta juoksu kulki sitäkin paremmin. 2,5 kilsaa kotoa poispäin, ja 2,5 kilsaa takaisin samaa reittiä kotiin. Aikaa meni 28:10, mikä tarkoittaa 5:37 min/km vauhtia ja keskisyke oli 161. Olin tosi tyytyväinen! 🙂

No tänään oli vuorossa nousevavauhtinen kakskymppinen. Venytin lenkille lähtöä, koska vähän hirvitti tuo pitkä juoksu. Onneksi mulla noita pullotyttöjä ja -poikia riittää. Sain taas lenkille tytön mukaan, niin pullo kulkee kätevästi pyörän jopparilla, eikä tarvi pikkupulloja raahata. 🙂 Ja mikä parasta lapsi saa laatuaikaa äitin kanssa, ja mulla on seuraa!

Aattelin luottaa uusiin sukkiin ja säärystimiin, kuten perjantain lenkilläkin. Valinta oli oikea, nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä näin pitkällä lenkillä en saanu yhtäkään rakkoa!! Mun on pakko saada tällaiset toisetkin sukat! Ja näistä tulee myös mun kisasukat, se on varma!! 🙂 Säärystimet taitaa olla sen verran paksumpaa kangasta, että kun märkäpuvun alla kastuvat, niin kuivuessa menee hetki. Täytyy testata joskus. 🙂

No mutta takasin siihen lenkkiin. Eka kymppi meni peruskestävyyssykkeillä. Kympin kohdilla, vähän ennemmin jopa, alkoi kiristämään polven takaosaa. Vaikka olin neljä kilsaa juossut soratielläkin. Aattelin seurailla tilannetta, ja jos pahenee kunnolla, niin stoppi, mutta muuten jatkan. Vauhtiakin täytyi nostaa vauhtikestävyyden puolelle. Mietin jo, että pitääkö mun sittenkin lyhentää lenkkiä, mutta tilanne ei kuitenkaan menny niin pahaksi, että olisin lopettanu juoksun ja lopulta 15 kilsaa tuli täyteen, ja täytyi siirtyä vauhtikestävyys kakkosen puolelle. Se ei ollu enää kivaa! 😀 Pohkeen yläosa oli aikamoinen, mutta juoksin loppuun. 20 kilometriin meni aikaa 1:57:03 eli keskivauhdiksi tuli 5:50.

Oon tosi tyytyväinen, että yksi pitkä lenkki on nyt takana. Mutta täytyy sanoa, että kotona pidin kylmäpussia polven takana ja venytellä oon yrittäny. Jalassa tuntuu ihan tarpeeksi. On mukavampi kävellä niin, ettei hirveästi koukista jalkaa. No katotaan. Uskon, että oudoksestakin tällaista tulee. Enhän oo juossut näin pitkää lenkkiä aikoihin. Säärystimet siis vielä yöksi ja huomiseksi päiväksi jalkaan.

Viikon 15 tunnit:
Pyöräily 6h 19min
Uinti 2h 30min
Juoksu 2h 25min
———————-
Yhteensä 11h 14min (+lihashuolto 1h 45min)

8 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Hienot säärystimet! Mää haluan vielä ne siniset vai turkoosti vai mikkä ne o?

  • NinniM kirjoitti:

   Ne on turkoosit! 😉 Mä aattelin tehdä toisista säärystimistä hikisäärystimet ja toisista palauttelusäärystimet. 😀 Tänään jalassa on ollu ihkut neonkeltaiset! 🙂

 2. Jenni kirjoitti:

  Ei saa hehkuttaa tämmösiä kun itsellekkin tulee hirveä himo aina ostaa kaikkea uutta ja tärkeää 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  😛

 4. Anonymous kirjoitti:

  Voisin ostaa teijän käytetyt lenkkisukat , laittakaa hintaa

 5. Anonymous kirjoitti:

  ilmotelkaa tänne sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.