Hae
Ninnin energianurkkaus

Erilainen päivä

Mulla oli tänään ohjelmassa jotain sellaista, mitä ei ole vielä ikinä ollut. Tässä on muutama kuva, puhelimen omistajan mukaan ”taattua epä-älyllisen puhelimen laatua”. 😉

Kyseessä oli siis kuvauspäivä. Mukana toimittaja, kuvaaja, minä, ystäväni Jaana ja mun muksut. Osa koko ajan, ja osa osan. 🙂 Oli kyllä hirmu mukava päivä, ja nauraa sai ihan kunnolla! 😀 Kuviin pitikin sitten välillä yrittää kunnolla vakavoitua, kun juuri oli naurettu sydämen pohjasta.. Vielä en kerro lehteä, en juttua (vaikka jokainen jo arvaa kuvista, että se liittyy triathloniin), enkä ilmestymispäivämäärää. Mutta kerron sitten, kun se on ajankohtaista. 🙂

Nyt sitten itekin jännitän, että millainen jutusta tulee ja millaisia kuvista tuli. 😉

Viime viikollakin tuli treenattua, vaikka lepoviikko olikin. Tältä se näytti treenit.netissä:

Juoksu 3h 6min
Pyöräily 3h 4min
Uinti 1h 40min
——————–
Yhteensä tasan 8h

2 kommenttia

  1. Elisa kirjoitti:

    Aika pro-meininkiä! 😉 Toivottavasti tulee hyvä kokonaisuus ulos!

    • NinniM kirjoitti:

      Samaa toivon mäkin! 🙂 Ainakin pyöräkuva näytti pieneltä kameran ruudulta katsottuna melkoiselta pro-kuvalta, muita en niin tarkasti nähnytkään. Mutta eiköhän ammattilainen oo ammattilainen, vaikka malli ei ookaan. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.