Hae
Ninnin energianurkkaus

Aivastelen rakkautta

Hyvää, pahaa, rahaa, rakkautta vai hyvää, pahaa, rakkautta, rahaa? Vanha loru, jota en muista, mutta mä aivastan aina sen 4-5 kertaa, ja parina viimeisenä päivänä oon aivastellu ensimmäisen rimpsun mukaan rakkautta aika montaa kertaa! Aah, ihanaa! 😉

Niin, eli kyllähän sieltä mulle flunssa saapui ja eilen jäi treenitkin tekemättä. Harmi homma tässä vaiheessa, mutta ei nyt auta kuin sairastaa ja olla kolmen viikon päästä Barcelonassa paremmassa iskussa kuin nyt. Tänään mulla oli suunnitelmissa osallistua Triathlonteam 226:n harkkaduathloniin (3,5km juoksu, 9km pyörä ja 3,5km juoksu), mutta sinne osallistuminen ja nuo lyhyet matkat kovilla sykkeillä vetäminen ei oo nyt missään tapauksessa järkevää. Ja koska nyt pitäis olla kunnossa, niin ottaishan se jonkinlaisen kilpailuvietin omaavalle ihmiselle luonnon päälle saada kunnolla turpaansa. 😀 Mä en ehkä halua tietää kuinka huonossa kunnossa oon. 😉 Eli lepoa nyt vaan.

Kurkku ei ole kipeä, mutta se on tukkoinen ja rauhaset vähän paisuneet. Räkä vuotaa, pää on kipee, yskittää, ja on muuten vaan tukkoinen olo. Eli näillä näkymin muutama päivä lepoa ja sitten taas menoksi. Ens viikonlopun Barcelonaan valmistava uinti+pyörä+juoksu -yhdistelmätreeni olis hyvä saada kunnolla tehtyä.

Nykyään hooverissa tulee käytettyä 10 kilon painoa selässä, vähän lisävastusta kropalle.

Viikko 17:
Pyöräily 6h 29min
Juoksu 1h 15min
Uinti 51min
Voima 40min
——————-
Yhteensä 9h 15min (+lihashuolto)

4 kommenttia

 1. Hansu kirjoitti:

  Kovasti paranemista sulle Ninni!

 2. Mika kirjoitti:

  Parantele tosiaan nyt ihan rauhassa, kolmessa viikossa kunto ei hirveästi enää kohoa mutta se voi romahtaa jos ei malta levätä pöpöä pois. Tsemppiä! 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Niin totta tuo! Kiitos, nyt näyttää jo paremmalta! Kiva, että välillä tulee näitä helpompiakin tauteja, eikä aina kaada sänkyyn moneksi viikoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.