Hae
Ninnin energianurkkaus

Eteenpäin, aina eteenpäin

Eilen Vauhtiajojen 10v konsertissa lauloi Jonne Aaron otsikon mukaisesti. Aika melankolista oli musiikki, eikä oikein meidän porukan mielestä sopinu tuonne ja tämä ’Eteenpäin, aina eteenpäin’ -lausahdus tulee varmasti jäämään mieleen. 🙂 Mietittiin pyörän kadenssia tuon kappaleen aikana, vaikka hidas kappale olikin. 😀 Mutta Barcelonan mäkiäkin mennään sitteen aina eteenpäin.. 😀

Nokka vuotaa ja oon edelleen vähän tukossa, mutta koska kurkku ei ole kipeä, niin kolme lepopäivää saa riittää. Tänään oli vuorossa vappupyöräilyä. Harvinaista sinänsä, että mulla oli jopa kaksi seuralaista lenkillä. 🙂 Sää oli hieno. Aurinko paistoi, lämmintä oli 9 astetta, mutta tuuli oli kova, Forecan mukaan 7m/s. Hyvin paljon reitti sisälsi sivutuulta, eikä niinkään vasta- tai myötätuulta, mutta toki niitäkin oli. Välillä meni kepeästi 34km/h pieneen loivaan ylämäkeen, välillä sai taas tehdä tosi paljon töitä, että mittariin sai 20km/h.

Sain kyllä hyviä ohjeita oikealta pyöräilijältä. Muunmuassa se, että keväisin jätetään vauhtimittarit kotiin, ja vain sykemittarin mukaan mennään. Kylmyys kangistaa sekä pyöräilijää että pyörää, eikä siksikään vauhdit oo samoja kuin kesällä. Mä lupaan, etten seuraile niitä nopeuksia siis nyt, enkä stressaa niistä yhtään. 😉
Pituutta mun lenkille tuli kaksi tuntia, neljäkymmentäkaksi minuuttia ja seitsemän sekunttia. Kilometrejä kertyi seitsemänkymmentä ja puoli. Syke puolestaan pörräili jossain aerobisen kynnyksen tietämillä. Mukava pyörälenkki ja oon kauhean tyytyväinen, jos pääsen näin vähällä tämän flunssan kanssa!
Huhtikuun tunnit:
Pyöräily 21h 07min
Juoksu 8h 15min
Uinti 7h 56min
Voima 2h 2min
——————
Yhteensä 39h 20min (+ lihashuolto 3h 15min)

6 kommenttia

 1. Hansu kirjoitti:

  Wau mitkä juomat siellä ollut 🙂
  Kivan lenkin oot polkassut näin vappupäivänä! 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Olisin niin halunnu sellaisen pitkän lenkin, että kilsat on kolminumeroisia. 🙂 Mutta ei nyt auttanu, kun flunssa ei kokonaan ohi oo. Eiköhän sitä sit kesäkuussa ehdi. 🙂

 2. MatuCane kirjoitti:

  Mä olen mittarista piilottanut vauhdin fillarilenkeillä ja seurailen kadenssia ja sykettä. Lenkin jälkeen toki katselen että mihin vauhtiin se meni ja vertaan edelliseen vuoteen ja kaikkeen, mutta lenkin aikana tiukkana.

  Mulla ei taida nyt kolmen päivän lepo riittää vaan täytynee huilata ainakin 5 päivää ja jättää HCR väliin.

  • NinniM kirjoitti:

   Fiksu oot kyllä ollu! Mä en oo ollu noin fiksu, mutta yritän jatkossa olla. 😉

   No voi paska, että sait taudin ja HCR jää myös väliin. 🙁 Outoa, että tähän aikaankin näitä flunssia on liikenteessä. Viime kerralla mä olin oikein kunnon taudissa, ja kaksi viikkoa meni puihin. Nyt pääsin onneksi vähemmällä.

 3. Punatulkku kirjoitti:

  Voi, että teillä on tasaisen suorat baanat! Täällä päin ei tuollaisia suoria ole. Onko sitten hyvä vai huono asia? Sinulla alkaa tosiaan olemaan mukavan jännittävät viikot edessä :)) Toivotaan, että pysyt terveenä.

  • NinniM kirjoitti:

   Onhan noita baanoja mukava ajella, mutta tässä vaiheessa kun on menossa mäkiselle reitille kisaamaan, niin kyllä sitä niin toivois ees pieniä nyppylöitä tännekin. 😉 Mutta niin on Suomen pienikin maa erilaisia alueita täynnä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.