Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisastudiona pyöräpaja

MM-jääkiekkoa tulee taas! Tänään Suomi-Saksa -matsi. Monen kisastudioon varmaan kuuluu herkkuja ja juomaa. Meidän kisastudio näyttää tänään tältä.. 😀

Mietin tuossa, että jos kyse olisi miehen harrastuksesta ja hän vetäis kaiken maailman öljyt, ketjut, aineet ja työkalut sohvan lähettyville, niin aika varmasti pyytäisin siirtymään muualle. Mutta kun kyseessä on mun pyörä ja siihen osien vaihto, ja toinen viittii sen tehdä, niin pitäähän se nyt sallia jääkiekon lomassa, eikö?! 😉 Samaan syssyyn saan vielä superhyvän huollon, niin mikäs siinä muuta kuin sallia tämä telkkarihuoneessa. 😉

Pari viikkoa sitten olkkari puolestaan näytti tältä.. Tulostaulu keskellä olkkaria. 😀

Kävin juoksemassa 12 kilsaa rauhallisesti, syke peruskestävyys ykkösellä. Kyllä se polvi (polven takana oleva ulommainen jänne eniten) vaan kiusasi viimeiset kolme kilsaa niin, etten saanu nostettua vauhtia aerobiselle kynnykselle. Harmittaa kyllä, ettei edelleenkään oo täysin kunnossa. Kisaan on kaksi viikkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.