Hae
Ninnin energianurkkaus

Vettä ja urkkajuomaa

En halua kauheasti enää eilistä uintia muistella. Siitä facebookin sivulle jo eilen päivittelinkin, mutta mainitaan täälläkin ihan näin ohimennen. 3,5 kilometrin uinti oli ohjelmassa. Ohjelma sisälsi paljon lähtöaikoja, esim. 50m II lähtö 60sek. Tarkoittaa siis sitä, että uidaan kakkosvauhtia (ykkönen hitain, nelonen täysiä) viiskyt metriä ja seuraava lähtö on edellisestä lähdöstä tasan minuutin päästä. Eli palautusaika riippuu siitä paljonko aikaa kulu uintiin. Alusta asti oli takkuista, ja viidennen viiskymppisen jälkeen olin jo jäljessä aikataulusta. Myös kolmisataset lättäreiden kanssa, viiskymppiset kolmosvauhtia, kakssataset pulliksien kanssa epäonnistuivat. Lopulta lopetin kahden kilsan jälkeen ja nousin apeana altaasta. Uikkaritkin unohtui hallille, mutta kyllä ihan vahingossa.. 😉

Tänään mulla oli vuorossa pelkkää tekniikkaa. Nää päivät on helppoja, kun uinti tuntuu hyvälle. Ei tarvi kattoo kelloa ollenkaan, ja taistella sitä vastaan. Saa keskittyä vaan oikeanlaiseen tekniikkaan ja meno on rauhallista. Tämän päiväisen uinnin jälkeen fiilis oli ihan hyvä. Ja seurakin tietty oli mainiota! Enää vain tiistaina pikainen märkäpuku-uinti ja seuraava kerta onkin sitten meressä.

Viime vuonna Joroisilla Finntriathlonilla mulla oli alla maantiefillari, jonka rungossa oli kiinni kaksi pullotelinettä. Nykyisessä triathlonpyörässä runkoon saa vain yhden pullotelineen kiinni, toiselle ei ole paikkaa. Mietin ja pohdin erilaisia vaihtoehtoja (mm. satulan taakse tuleva teline, tai pillipullo sarvien väliin) ja lopulta päädyin stemmin päälle tulevaan pullotelineeseen. Tällainen pidike löytyi Signature-liikkeestä Tampereelta. Mä en sinne enää ehtiny shoppailemaan, mutta onneksi kaveri kuljetti sen Seinäjoelle tänään! Kiitos vielä!

Nyt riittää mullakin sekä Barcelonan mäissä että Joroisen tasaisimmilla teillä juominen. Huomenna testaamaan pyörälenkille, että miten juominen tuosta onnistuukaan. 🙂 Toiseen siis vettä ja toiseen urheilujuomaa.

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Mikä pointti näillä liikuntablogien ”ostin tämänkin härväkkeen” -kuvilla oikein on? Kama eestä, kama takaa… Vinkataanko näillä jotain käteviä juttuja muille vai onko kyseessä sellainen ”jee, mullakin on tällanen” -ilmiö.

  Jälkimmäisen yhdistän lähinnä 5-vuotiaiden tyttösten Barbie-maailmaan, ”Kattokaa, ku täl on ihana mekko!”

  • niobe kirjoitti:

   No minä ainakin opin juuri uutta ja kiinnostavaa ja pistin korvan taakse tulevaisuutta ajatellen. Mutta siis totta hitossa siinä on sekin pointti, että ”kattokaa mulla on tämmöinen härpäke”, ihan vissisti vaikka jokku autoharrastajatkin varmaan tekee sellaisia postauksia, ”ostin ripset Ladalle”, ”spoilerin Mazdaan”, ”uudet vanteet mun hienoon Audiin”, kattokaa! Vai oonko väärässä? En oo yhtään seurannut kyseistä esimerkkinä poimittua genreä, joten sinänsä vähän turha munkin huudella 😛

   Mulle passaa lukea just tällaista 🙂

 2. NinniM kirjoitti:

  Hah 😀 Yleensähän näillä haetaan juttuun kuvitusta. Kuvallista tekstiä on paljon mielekkäämpää lukea kuin kuvatonta.

  Tässä tapauksessa tää oli vinkki. Siitä kertoi myös tuo lapun kuvaus, josta joku saa tarvittavat tiedot merkistä. Kyselin ennemmin pillipullon ja satulan taakse tulevien pullojen käyttökokemuksia, enkä tienny tällaisesta.

 3. Kaisa kirjoitti:

  Mäki aattelin ehkä ostaa tuollaisen!

 4. Kauramoottori kirjoitti:

  Paljonkos tommonen stemmipulloteline maksaa?
  Entä onko kammet tuntunu hyviltä?

  • NinniM kirjoitti:

   8 euroa makso tuo pidike, ja siihen tuo sopiva pulloteline 25 euroa, eli yhteensä 33 euroa.

   Montaa mäkeä ei oo matkan varrelle osunu, mutta sen mitä vartavasten kävin kokeilemassa, niin hyvältä tuntui! Kiitos vielä neuvoista!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.