Hae
Ninnin energianurkkaus

Sunnuntailenkillä

Kuten Kaisalle jo tuonne edellisen postauksen kommentteihin laitoinkin, niin voin kyllä todellakin suositella tuota pullosysteemiä tuohon stemmin päälle. Todella kätevä! 🙂

Jaana aatteli lähteä Jopolla matkaan, kun mätsäs niin hyvin väreihin! 😀

Tänään oli parin tunnin rauhallinen pyörälenkki. Tehtiin se Jaanan kanssa yhessä, mutta sovittiin etukäteen tarkat sykerajat, ettei lähde liian kovaan vauhtiin.

Kokeilin teipata geelit kiinni, kuten kisassa teen. Kaksi tänään käytin, ja maha kesti.

Mä oon tässä pyöritelly, että minkä sykemittarin ja millaisella kokoonpanolla otan mukaan Barcelonaan. Mä kun en tykkää kuljettaa Polarin erillistä gps:ää mukana, koen sen jotenkin hankalaksi. Joten oon ottanu viime aikoina Garminin mittarista pyörä- ja juoksuvauhdit, ja sykkeen Polarista. Tänään päätin taas kokeilla, että toimisko Garminin ”sykemokkula” uuden Polarin sykevyön kanssa. Mutta ei, sykkeet oli välillä 230 ja välillä 70. Mä en tiedä mistä johtuu, ettei enää yhtäkkiä toimikaan. Ei toimi Garminin oman vyön, ei Polarin vanhan, eikä uuden vyön kanssa. Onkohan Garminin sykemokkulassa vikaa? Patteri on kyllä vaihdettu. Jos ostan uuden sykevyön, niin mitäs jos kello ei toimikaan. Pitääkö mun nyt kuitenkin viritellä se gps toimintaan. Se pitää sitten laittaa pyöräkamoihin, josta laitan sen mihin? Entä mihin laitan sen juostessa? Käteenkö vaan sujautan. Hitsi, kun pari päivää aikaa miettiä tällaisia perusjuttuja, mitkä olis ajat sitten pitäny tietää. Haluan kuitenkin juostessakin vauhdin näkyviin, koska monesti en huomaa, että vauhti tippuu, vaikka sen sais pidettyäkin suurempana.

Tältä näytti pyöräily tänään:

6 kommenttia

 1. MatuCane kirjoitti:

  Polvikulma ainakin on täydellinen – tsemppiä kisaan!!!! Kimikin nappasi sieltä tänään hopeaa, joten nappaa sääkin, jooko.

  • NinniM kirjoitti:

   No hyvä, jos asento näyttää hyvältä! 🙂 Hih, hymyilytti kyllä pitkään tuo hopea-kommentti. 😀 Jos vaikka sieltä toisesta suunnasta hopeeta, ettei ihan viimeinenkään olis. 😉 Kiitos tsemppiä tosiaan tarvitaan! Hirvittää oikeasti ihan älyttömästi!

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Joo hopea kotsaan! =)

  • NinniM kirjoitti:

   Heh! 😀 Kun nyt sieltä reitiltä hengissä selviäis. Annetaan ne mitalit niitä enemmän haluaville. 😉 Ihan mielenkiintosta on muuten nähdä, että kuinka monta tuntia sitä häviääkään maailman kärkityypeille. 🙂

 3. Mika kirjoitti:

  Se Barcelonahan on ihan just! Mulla ois Yyterin puolikas lauantaina ja hellettä lupailee sinnekin. Näköjään ihan sama kisaako siis täällä vai siellä niin kuuma tulee kuitenkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.