Hae
Ninnin energianurkkaus

Miälenvikast palandeerust

Palautuminen puolimatkasta on lähteny hyvin käyntiin. Oon levänny ihan kunnolla, vaikka jalat eivät pahasti olleetkaan jumissa. Polventausta oli tosiaan sunnuntai-iltana todella kipeä ja maanantaina myös. Nyt se on ok, mutta toki en oo kokeillu juosta sillä. Mutta on se kyllä jännä, kun juostessa oli hyvä ja juoksun jälkeen tosi kipeä. Mistä ihmeestä voi johtua?! 
Barcelonaa.

Töihin portaita kävellessä on huomannu, että pohkeet on vähän tukossa. Neljä päivää oli täyslepoa, toki maanantaina käveltiin Barcelonassa aika paljon, mutta se oli rauhallista kävelyä. Hyvää palauttelua. Tänään tein tunnin pyörälenkin, ja tuntui ihan hyvältä. 🙂 Kummasti mun pyöräreitin ainoa mäki oli kutistunu. 😀

Stadionillakin poikettiin.
Jano iski.
Itse asiassa tuo mäki, junanradan ylityspaikka, kutistui viime kesänä jo ekan kerran. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun olin Iinan ja Ninan kanssa Kuopion mäissä pyöräilemässä. 😉 Ja nyt se kutistui ihan littanaksi. Nyt mulla ei oo yhtään mäkeä normi pyöräreitin varrella. Pitää vissiin lähteä Lapualle tästä lähtien, eikä enää Peräseinäjoen suuntaan. 😉
Entinen mäki.

Ainut, mistä on vielä vaivaa, on kylki. Eli sykevyön aiheuttamat hankaukset. Päivisin siinä on laastarin tyylistä, ettei rintsikat jää haavaan kiinni. Öisin yritän antaa sille ilmaa, mutta sitten voin nukkua kunnolla vain mahallani, koska toisella kyljelläni ihoa kiristää ja toisella kyljellä se jää lakanaan kiinni. Ei oo helppoa ei. 😀 Mutta sekin on koko ajan parempi! 🙂 Niska ei oo enää kosketusarka, ja siihen voi laittaa rasvaa ilman huutoa. Eli kyllä mä oon pian taas elämäni kunnossa. ;D

8 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Toi on kyllä ihan käsittämätöntä ettei yhtään mäkeä pyöräreitin varrella! Aika lättänä paikka. =D

  • NinniM kirjoitti:

   No kyllä, täyslätti! 😀 Onneksi voi mennä välillä vähän eri suuntaan, että sais jotain pikkumäkiä.

 2. Ammi kirjoitti:

  Kuopion mäet… Ne on isoja, kun tulee Pohojois-Pohojanmaalta. Käytin Juhaa maanantaina kävelyllä Neulamäen kuntoradalla. Se totes vähän ajan päästä, että eihän tää ole tasainen mistään 😀

  Ja tässä minä hehkutan Kuopion mäkiä… No ne on isoimmat mäet, missä minä oon pyöräilly 🙂 7-vaihteisella Helkamalla Puijon tornille… Ei välttämättä ollut kaikkein fiksuin idea 😀

  • NinniM kirjoitti:

   No, kun tulee Etelä-Pohjanmaalta niin ne mäet on jättiläisiä. 😀 Pitäis päästä Kuopion seudulle tänä kesänä joku kerta taas. 🙂

 3. MatuCane kirjoitti:

  Ai niiko että Simpsiötä ylös ja alas edestakaisin? Olin eilen ekaa kertaa Rosendahlin GPtä vetelemässä ja muutaman kerran ajattelin että tämä on ilmeisesti ihan lasten leikkiä Barcelonaan verrattuna, mutta silti aika pelottavaa.

  • NinniM kirjoitti:

   No melkeinpä se on ainut kunnon mäki tässä lähistöllä. 😀 Mökille Soiniin (93km) on kiva ajella, kun Kuortane-Soini väli on mäkinen. Ja siellä on ihan kunnon mäkiä. Puolet matkasta niitä mäkiä on. Mulla ei oo mitään käsitystä tuosta Rosendahlin GP:stä, että millaisia mäkiä siellä on. Voin vain kuvitella, kun Pyynikillä on..

 4. Anonymous kirjoitti:

  Simsiön mäki on kyllä paras mäki tässä Seinäjoen lähellä olevista mäistä. Jos mäkiä haluaa treenata, niin toinen mäkinen reitti vähän kauempana kun ajaa koskenkorvalta nopankylän kautta jurvaan ja sitten jurvasta kurikan kautta takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.