Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisakalenterin pyörittelyä

Vielä saa juoksulenkit odottaa. Kävin rauhallisella köpöttelyllä tiistaina, ja 18 minsaa meni ok, mutta sitten alkoi sattumaan polven taakse. Kuus minsaa kattelin sitä touhua, ja lopetin. Ei oo jalka vielä palautunu Barcelonan puolimatkalta. Tämän päivän juoksulenkki vaihtuu pyöräilyyn.

Edelleen kyllä mietityttää, että mikä näihin polventaustakipuiluihin on syyllinen. Nyt selkeesti taas sai itteensä, mutta toivottavasti paranee myös hyvin. Olin kuitenkin maanantaina hierojallakin, eli ei pitäisi olla lihakset pahasti jumissakaan. Harmittaa..

Avantoreikä kesällä.

Kuten facessa blogiani seuraavat tietävät, niin kävin uimassa tiistaina Tanelinlammessa. 🙂 Aurinko paistoi ja mittari näytti 25, joten hiki tuli jo pukua päälle vetäessä. Ensimmäinen kierros, oiskohan n. 600m, meni totutellessa veteen. Asteita oli 18, mutta tuntui alkuun kylmältä. Toinen kierros sujuikin jo paljon paremmin, ja sitä menoa pystyi kutsumaan uinniksi. ;D Kaks kierrosta meille riitti Jaanan kanssa ja sitten puvut päältä pois ja kotiin. Se oli sopivan pitunen uinti ekaksi avovesiuinniksi. Eli nyt on korkattu avovesikin. (Barcelonan meressä uintia kun ei voinu kutsua uinniksi.) Mutta voitte uskoa, että treenit on kyllä niin paljon kivempia, kun on joku seuralainen! 🙂 Niin, ja oli siellä kyllä seurana kaks sorsaakin, mutta yritettiin kyllä niiden seuraa visusti välttää! 😀

Oon pyöritelly ny kisakalenteria. Jotenkin ennen Barcelonaa mikään muu kisa ei mahtunu ajatuksiin, ja nyt huomaa, että asiallahan on jo kiire! 😀 Joroisille eli Finntriathloniin oon ilmoittautunu jo viime vuoden puolella, mutta nyt sitten pienempiä kisoja.. Äsken laitoin nimeni Kuopion perusmatkan kisaan. Siellä valittin sarjaksi 30-34 vuotiaat, eli kuten arvata saattaa, niin yleiseen en kuitenkaan mene. Enemmän omatasoista porukkaa kiitos. 😉 Sama sarja on myös Joroisilla.

20.7. Joroinen, puolimatka (1900/90/21)
10.8. Kuopio, perusmatka (1500/40/10)

Sitten kahlasin kaikki kisat läpi, ja tahtoo mennä muut menot päällekäin. Sääksi-triathlon on 8.6. Siellä on SM-sprintit, mutta koska en halua mennä yleiseen sarjaan kaikkien kovien naisten kanssa kisaamaan, niin toinen vaihtoehto olis siellä pidettävä perusmatka, joka on kuntosarjaa. Se kuulostais hyvältä. 🙂 Mutta tähänkin liittyy tämän ihana mutta-sana. Mies ja tytöt ovat Power Cupissa Mikkelissä, ja tässä kohtaa tulee lapsenvahtiongelma eli tarvisin jonkun siksi aikaa katsomaan pojan perään. Ilmoittautuminen loppuu maanantaina, joten vielä on muutaman päivä aikaa keksiä joku hyvä idea. Ei oo kovin moni mun kaveri/sukulainen kiinnostunu mun urheilusta niin, että sais kattomaan kisaa ja olemaan sen kolmisen tuntia pojan seurana. Niin ja Ahvenanmaallakin olis elokuun lopussa kisa, puolimatka. Kuka lähtee sinne mun kanssa?! 😉

Mittariin tuli eilen taas yksi vuosi lisää, mutta ei vieläkään tullu uusia kiekkoja lahjaksi. 😉 Ei tullu äitienpäivälahjaksi, eikä joululahjaksikaan. En ehkä oo ollu tarpeeksi kiltti! 😀 Joutuu kohta ite ostamaan. Harmi vaan, että ne on niin kalliit, ettei ihan heti pysty sitä tekemään.. Voiskin Visalla vaan ostaa, ja jättää laskun maksamatta. 😀

13 kommenttia

 1. MatuCane kirjoitti:

  Oikein helteiset onnittelut. Kyllä ne kiekot vielä jossain paketissa piileskelee, kun vähiten niitä osaat odottaa 😉

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos, kiitos! Kolkytkolme vuotta sitten alkoi tuona päivänä kesä, nyt ne helteet tuli vähän ennemmin. 😀 Tai sitten ostan ne ite! ;D

 2. Vomya kirjoitti:

  Itse olen ajatellut, että voisin lähteä sinne Ahvenanmaalle. Sääksin sprinttiinkin olen menossa. Sinne vaan 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Minkä pitusen matkan aattelit Ahvenanmaalla mennä? Kyllä mä taidan valita Sääksissä mieluummin perusmatkan kuin sprintin. 🙂 Itse asiassa mulla ei oo sellaista pyörääkään, että saisin naisten yleisessä sarjassa kisata. Täytyy olla peesikielto, että voin tuolla tripyörällä ajaa.

  • Vomya kirjoitti:

   Sprinttiä meinasin siellä Ahvenanmaallakin. Sääksissä ainakin on peesikielto, mutta täytyy tarkastaa nyt nuo muutkin minne olen menossa tai iskee paniikki…

  • NinniM kirjoitti:

   Sääksissä yleinen sarja on peesivapaa, ja siihen osun iän puolesta, jos en menis sit kokeilusarjaan. Mutta se on varmaan tarkoitettu oikeasti ekoja kertoja kokeilijoille. 🙂 Täytyy miettiä tuota Ahvenanmaata. 🙂

  • Vomya kirjoitti:

   Ja mä just tajusin et mun pitäs varmaan edelleen opetella lukemaan ajatuksen kanssa… pitää sitten varmaan sotkee sääksissä ja joroisilla vanhalla niskahiellä… >< oi voi.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Sulla on kiva blogi ja mahtavat liikunnat! 🙂 Oisko saanut kysyä, minkä kokoinen tuo sun märkkäri on, ja asetutko mitoiltasi myös Orcan kokotaulukossa siihen kokoon? Harkitsen Sonar-puvun ostamista ja passaan taulukon mukaan aika keskelle s-kokoa, mutta olen kuullut, että Orcan puvut olisivat melko kapeita? Täällä päin pukua ei pääse livenä kokeilemaan.

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos! 🙂

   Joo, ilman muuta! Eli mun märkäpuku on M-kokoa ja oon 165,5cm pitkä (en toki tiedä, onko tuo puolikas sentti jo mennyttä ja ois vaikka kutistunu, mutta mainittava se on kunnes toisin mitataan 😀 ) ja painan 64 kiloa. M-koon mitat on 165-177cm & 60-67kg eli niihin osun. Uskon, että jos meet melko keskelle S-kokoa, niin se on sulle sopiva. 🙂 Toki tietysti, jos on esim. tosi harteikas tms., niin sitten en osaa sanoa miten istuu.

  • Anonymous kirjoitti:

   Kiitos kovasti, tämä helpotti päätöksen tekoa! Taitaapi lähteä märkkäri tilaukseen. 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Hyvä, jos pystyin olla avuksi! 🙂

 4. Mika kirjoitti:

  Paljon onnea synttärisankarille! 🙂 Onnea myös matkalla kohti tuota isoa 2015 tavoitetta, jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan. Itse en ole uskaltanut lyödä vielä tarkkaa vuotta lukkoon oman ison tavoitteeni kanssa, ehkä joskus 2015-2020 välillä ois tarkoitus juosta satanen. Lienee aikalailla vastaava tavoite kuin ironman, ekan kisan aika on varmaan 15 tuntia…

  Elokuussa on kyllä paljon triathlon-harrastajille tapahtumia, täällä on 17.8. Jazz-triathlon jota oltiin viime vuonna koko perheen voimin katsomassa. Ja Hämeenlinnassa on 3.8. Vanajavesiuinti. Siellähän on matkoina 1000, 3000 ja 5000m ja kun järvessä uidaan niin massiivisia aaltojakaan ei oo 🙂 Jazz-triathlonissa uinti on Noormarkunjoessa, viime vuonna virtaus oli niin kova että suunnitellun vastavirran sijaan uitiin myötävirtaan kun mukana oli paljon ensikertalaisia.

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 Ai, sulla on sellainen tavoite. Sen kun jalat kestäis, on varmasti jotain ihan mielettömän hienoa!!

   Tuolloin 17.8. on Kivitippu-triathlonkin täällä päin, mutta ei viitti skipata siskon häitä. 😀 Mutta kiitos tuosta Vanajavesiuinnista, olin kokonaan sen unohtanu. Viime vuonna mietin, että olisko pitäny lähteä, mutta lähtemättä jäi. Nyt laitetaan harkintaan uudestaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.