Hae
Ninnin energianurkkaus

Tsuku tsuku lähdetään!

Uskomattoman pitkä aika siitä, kun oon viimeksi nähny valmentajaa tai muita valmennustiimiläisiä. Nimittäin kaksi kuukautta! Vähän tahtoo olla täällä kaukana muista, harmi. :/ Pitäis saada nyt vaan enemmän omat treenit sopimaan SSU-Triathlonin yhteistreenien kanssa, niin saa vielä enemmän seuraa. Kun ei se Jaanakaan joka päivä mun seurasta pysty nauttimaan. 😉

Tänään hyppäsin pojan kanssa junaan, ja sutkutettiin Tampereelle. Mies oli työreissulla ja noukki meidät Tampereen juna-asemalta ja siitä ajeltiin Nokian Vihnuksen rannalle. Mä pääsin uimaan (ja poika kans!) ja yleensäkin näkemään muuta porukkaa! 🙂

Porukassa uiminen on siinä mielessä hyvä juttu, ettei ehdi kyllä miettimään muuta kuin itse treeniä. Ei ehdi pelätä mitään. 😉 Uintiin pääsi kiinni hyvin, ja vesi oli lämpösempää kuin syvässä Tanelinlammessa. Naamaan ei tuntunu yhtään kylmältä edes alkuun. Treenattiin mm. suunnistusta, peesausta ja startteja. Mun täytyy muuttaa suunnistustyyliä, koska nyt nousee pää aivan liikaa veden pinnalle. Ihan kokonaan ja hyvä, ettei koko yläkroppa myös. 😀 Yritin korjata toiselle tapaa, mutta se oli hankalaa. Treenin lopuksi tuli vielä yksi tyyli ilmi, ja sitä aion kokeilla huomenna!

Kiitos treeniseuralle! 🙂

Viisi päätä puhelinzoomauksesta huolimatta.

Mun oli alunperin tarkoitus lähteä viikonloppuna käymään Jyväskylässä palauttamassa Kauramoottorilta lainaamani pyörälaukku. Mutta ystävät lähtevät kyseiseen kaupunkiin reissuun, ja niin laukku hyppäsi äsken heidän autoon mukaan. Jätän sitten reissun väliin, vaikka alunperin vähän suunnittelin yhteistä pyörälenkkiä Kauramoottorin ja Nioben kanssa. Se täytyy toteuttaa nyt joku toinen kerta. Mielettömän suuret kiitokset laukun lainauksesta! Pyörä pysyi sen sisällä ehjänä mennen tullen. 🙂

Kurkku oli eilen todella kipeä, onneksi tänään vähemmän. Tarkoitus olis käydä maanantaina harkkatriathlonissa Nokialla. Viimeksi kun mun piti lähteä sinne duathloniin, niin sain flunssan. Toivottavasti sama ei tapahdu nyt!

4 kommenttia

 1. Kauramoottori kirjoitti:

  Ole hyvä. Käyttöä varten tuo laukku on hankittu 🙂

  Nyt täällä satelee vettä, niin ei olis varmaan yhteislenkistä mitään tullu, niin säästetään se sitten toiseen kertaan!

  • NinniM kirjoitti:

   No hyvä, ettei oo mikään superhyvä ilma, niin ei harmita niin paljon. Täytyy toteuttaa lenkki joku toinen kerta. 🙂

 2. niobe kirjoitti:

  Harmillista, olisi ollut mukavaa tavata. Mutta ehkäpä me ehditään vielä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.